[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
bykulyno
Junior member

IP:

Salut,
Ma numesc Costin si am reinceput sa ma ocup de acvaristica, acum vre-o 2 luni, dupa o pauza de aproximativ 7 ani, timp in care cele 5 acvarii pe care le-am avut si-au gasit alti proprietari ( le-a facut cadou tatal meu pe la cunostinte). Bine-nteles ca acum sunt interesat sa incerc sa mentin un acvariu plantat si cat mai frumos.

Setup-ul actual contine :

- acvariu de 54l brut ( Eheim aquastar)
-capac cu un neon de 15W; inca ma gandesc daca sa-l bricolez pe acesta sau sa imi fac unul asa cum trebuie
-substrat - Jbl Manado
-plante : Valisneria, Cabomba, anubias
-fauna - 10 neoni, 4 cory

"Misiunea mea e sa-mi omor timpul; a lui, sa ma omoare pe mine. Ne-ntelegem bine, ca intre asasini"

-Doua maini stangi...uneori...dar ma descurc....
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum si revenit in acvaristica!
Asteptam sa deschizi un jurnal la sectiunea potrivita, unde vom putea discuta si diverse probleme de care te lovesti.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: