[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui de guppy .  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andraaa
Junior member

IP:

Pestele meu guppy a nascut. Cand m-am uitat azi in acvariu era un pui care inota la suprafata . Restu cred ca au fost mancati . Oare mai naste ? Ce sa ii dau la pui sa manance si dupa cat timp il pot pune in acvariul comunitar ? Dar pe mama cand sa o pun inapoi ?
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Felicitari. Puii stau cu mama doar pe perioada fatarii, adica 30min-2ore max. Trebuie sa ai fatatoare dinaia de plastic sau acvariu maternitate. Se pune femela naste si o scoti. Puii se lasa o zi fara mancare si dupa se hranesc cu artemia proaspat eclozata sau infuzori. Eu spre ex nubam artemii si nici infuzii cu ou nu fac ca sa strica apa rpd daca nu stii cum sa dai. Eu le dau ceva creveti mici congelati si o mancare rosie praf. Pana sa ii pui in acvariu comunitar poate dura si 3 luni, depinde de cum ii intretii(o intretinere buna si hrana adecvata ii ajuta la o crestere rapida). Ei se pun in comunitar cand ajung la dimensiunea de 2-2,5cm.
Daca mai ai nelamuriri te asteptam cu intrebari.
Bafta si ape limpezi.

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]
Andraaa
Junior member

IP:

Multumesc . Acuma oare mai naste sau nu ? Au trecut cam 3 ore si nu mai naste . Mai are cateva puncte negre in burta . Cand o pot pune inapoi in acvariu ?
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

pui de vivipari se pot hrani imediat dupa fatare,

ideal artemia "proaspat" eclozata.

merg ff bine si cu artemia congelata, maruntita la cutit, sau trecuta("storcosita") prin minciog .

se hranesc cu artemia de 3-4 zi cu artemia timp de 3 saptamani ,

duapa se reduc nr de mese la 2 zi , se pot hrani si cu fulgi trecuti prin minciog sau hrana tip NOVO TOM,

pestisoru meu de aur

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: