[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
background 3d need help !!!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
negoita.alecs
Member

IP:

Am inteles ca se poate si un homemade pt acest tip de background, doar ca nu prea stiu care sunt materialele necesare si pasii pe care trebuie sa ii urmez. As fi foarte recunoscator daca as beneficia de cateva informatii cat se poate de precise legate de acest tip de background. Multume frumos !
Am cautat pana acum (in cazul in care nu sunt primul care a solicitat pana acum ajutor) dar nu am reusit sa gasesc un alt topic deschis. Deci don`t Kill me
varol
Member

IP:

Pai uite spre exemplu aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/3489.page#p33370. Daca dai search gasesti o gramada de informatii.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

- Spuma poliuretanica, din aia la tub... acoperita cu rasina epoxidica.

- Polistiren (scartaietoare) cioplit... acoperit cu straturi succesive de ciment.

- Ciment turnat in forma, in care infigi direct pietrele...

Ce acvariu ai?
Cat de mare este?
Ce pesti vrei sa tii acolo?

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
negoita.alecs
Member

IP:

koala cred ca ar fi ok daca as deschide mai bine un newtopic la sectiunea acvarii cu cichlidae, ai sa ma intelegi mai bine

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: