[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
setup nou toamna 2014  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gremlin27
Member
[Avatar]

IP:

Buna seara

In toamna acestui am in plan sa fac un setup asemanator cu cel al lui James Findley sub denumirea de "Altitude'' unde ridica substratul cu ajutorul rocii vulcanice la o inaltime de ~60cm,folosind mai multe feluri de substraturi de la ADA,eu in schimb il voi ridica doar pana la 40 de cm(atata avand bazinul) folosind roca vulcanica si manado alte substraturi sunt prea scumpe pt buzunaru meu

ideea ar fii rocile vulcanice bucati mai mari lipite intre ele cu silicon si de fundu acvariului in forma de v cu deschizatura spre fata sa reziste la greutatea sustratului si sa il tina in loc
in spatele rocilor vreua sa pun aquabasic peste roca vulcanica in amestec cu manado,pt a preveni compactarea manadoului si sa treaca apa prin el, iar deasupra ultimul strat manado simplu pt plantat

intrebari: aquabasicul la o adancime de ~20 cm de stratul final va mai avea vreun efect?va mai ajuta plantele?
nu stiu sincer unde sa pun incalzitorul colturile din spate vor fii ocupate in intregime pana la suprafata, aproape?
ocupand atata spatiu din bazin circulatia apei se fa mai face cu un jbl e701 sau necesita pompe suplimentare?

alte ideii, sugesti sunt binevenite

multumesc o seara buna

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: