[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nou in lumea acvariilor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
X@by
Junior member

IP:

Buna.
Vineri am primit de cadou un acvariu de 20L cu doi pesti xipho doi scalari si un caras cred. Este rosu si mare de vreo 7cm.
Ca filtru am un aquael fan filter mini plus. Mai am doua plante naturale si doua artificiale. Am o problema. Apa nu este clara. Mi sa dat ceva solutie albastra sa pun trei picaturi in apa ca sa se limpezeasca. Nu a avut nici-un efect. Am cumparat CrystalWater de la Tetra si am pus duminica in apa. Apa nu s-a limpezit si incepe sa aiba un miros anume.
Sunt nou un lumea pestilor si nu stiu ce sa fac.
Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul nu este ciclat. Citeste articolele de la încep?tori cu ciclul azotului.
Sunt f multi pesti in 20 l si nu sunt deloc compatibili.
Deocamdat? poti r?mâne cel mult cu xipborii si pe restul doneaz? i urgent, astfel o sa moara in câteva zile.
In 20 l poti tine doar un peste de talie mica sau un betta.

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]
X@by
Junior member

IP:

Pana cilclez acvariul unde sa tin pestile? Nu se poate cicla cu ele inauntru ca nu am unde sa pun pestii. Sunt cinci pesti intr-un acvariu 400x350x200. Nu ajunge spatiul pentru ei?
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Dragule, pestile alea are si ele neshte necesitati ... pe care acvariul tau nu le poate sustine.

- doneaza de urgenta cei 2 scalari, precum si carasul acela!
- dupa aceea, incearca sa scapi si de cei 2 xifo... ca sa incepi totul asa cum trebuie.
- suntem aici si te putem ajuta... ideea este ca si tu sa vrei asta ...
- in acvariul tau "incap" cei 5 pesti... dar asta nu inseamna ca o vor duce bine.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
addmil
Junior member
[Avatar]

IP:

incaputul sau supravietuitul pe termen scurt sunt probabile
dar ca sa ai un acvariu demn de privit e nitelus mai complicat
pestile are si ele niste nevoi zic
colegi care au scris mai sus vor sa te ajute sa ai un bazin frumos si sa nu incepi cu dezamagiri sau frustrari
[Email]
X@by
Junior member

IP:

Inteleg. Cum fac ciclarea? Cum scrie pe pagina principala?
oddyutza
Junior member

IP:

poti urgenta ciclarea cu o colonie de bacterii si putin biotopol
dupa ce ai asigurat cele minim necesare (filtru, termometru, incalzitor, etc..) ciclarea se va face singura, in timp, cu acest hobby trebuie sa inveti sa ai rabdare
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: