[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cateva plante  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

.Salutare !

Scot la vanzare urmatoarele plante:

1. Polygonum sp. kawagoeanum - 10 fire - 2 lei/firul (fire frumoase, cu varfuri rosii)
2. Didiplis diandra - in jur de 20 fire (nu le-am numarat exact, o pot face la cerere) - 1 leu/firul
3. Utricularia graminifolia - poturi de 3x3 cm (la plantare trebuie rupt in bucatele mici si va acoperi o suprafata mai mare) - 5 lei/potul
Ca bonus cred ca mai am cateva fire de Ludwigia brevipes.
Pentru cine doreste un pachet mai consistent, mai las din pret. (exemplu: toate plantele de la pct 1 si 2, la 30 RON (in loc de 40)).

Plantele sunt scoase ieri din acvariu si stau in oale sub bazin, ca sa ajunga lumina la ele.

Poze cu bazinul: http://acvariu.ro/forum/posts/list/60/27446.page

As recomanda transportul prin curier, insa am polistiren si folie cu bule pentru izolare termica, deci cine doreste prin posta, se poate trimite si asa.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/02/2014 11:32:54

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Vanzari
Go to: