salutare colegi
revin pe acest forum dupa o perioada de timp,anu 2013 nu a fost unu prea bun pt mine si imi cer scuze pt eventualele vorbe aruncate aiurea
apelez la cunostiintele celor mai experimentati ca am o problema de care nu pot sa scap
acvariul este acelasi 80x40x35 112l brut,net cam 90l set-upul nu s-a schimbat cu absolut nik innafara de tuns plante nu am umblat la el
lumina 5x t8 18w - program 9:00--22:00 2x 18w lumina calda
11:00--20:00 3x18w lumina rece
filtrare jbl cristal profi e701 cu mediile de filtrare din dotarea standard si un resun magi pt filtrare mecanica
substrat aquabasic plus si manado
fertilizare easy life pro fito 1.2 ml pe zii si easy life easy carbo 2,8 ml pe zii+ bomba cu citrice
plantele sunt aceleasi si o duc foarte ok
schimbul de apa 25l miercurea si sambata
mancare dimineata fulgi de la jbl si pastile de spirulina nu in cantittati prea mari ca uneori ma intre daka ajung sa manance toti
pesti 5 neoni
6 calistus
3 sae
un cory albino
7 cory tigrati
3 ancistri
si aici apare problema acu vreo 3 luni sa zic am obs ca pesti se tot frecau de plante pietre etc fara sa aiba semne vizibile de boala saptamana trecuta poc a aparut 2 neoni cu puncte albe pe ei si azi am obs un calistus(unu dintre neoni e dead)
in aceste trei luni am facut tratament cu jbl ektofluid 125 dupa indicatiile producatorului + am ridicat temp pe perioada tratamentului la 29 de grade,schimb de apa 50% a doua zii+ spalat filtre,asta de vreo trei ori si nimic nici o schimbare
tratament cu verde de malachit dupa aceeasi reteta ca sus si la fel nici o schimbare spuneti-mi va rog si mie unde gresesc ca nu stiu ce sa mai fac?????!!!