[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez neoane 54W  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Salutare!

Donez in Iasi, 4 neoane de 54W: 2 x Giesemann Aquaflora + 2 x Osram 865.
Neoanele au fost folosite timp de 7 luni (7 luni si un pic), pentru 7 ore/zi. Cred ca mai pot fi foloste cateva luni, nu se vede negru prea tare la capetele neoanelor (cel putin la Giesemann, aproape ca nu se vede deloc).

Cei interesati, discutam pe pm.

LE: Am uitat sa specific, sunt neoane T5, 1150 mm lungime.
LE2: As prefera sa fie un user activ aici pe forum, care nu frecventeaza doar sectiunile de vanzari/cumparari ...

This message was edited 3 times. Last update was at 17/12/2013 22:57:37

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
nickvvv
Member
[Avatar]

IP:

Au ajuns neoanele la mine si am inlocuit neonul meu de 36w, t8 cu un t5 de 54w, iar saptamana viitoare adaug un Giessman!!! aquaflora.
Multumesc mult de tot.
stefanp
Moderator

IP:

Cu placere!

Sa creasca buruienile mari

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Donatii
Go to: