[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neoni + Discusi  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Compatibili neonii + discusi ? ...sau ca la scalari trebuie invatati de mici cu neonii ?
[WWW] [Yahoo!]
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

Discus + neon ? Eu cred ca
Ia uita-te tu la poza asta: http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=45&pos=9
si imagineaza-ti ce gindeste discusul din fata:
1. " Uite-l si pe vecinu de acvariu a iesit la plimbare cu familia...!" smilie
sau 2. " Se serveste masa deja?! "

Parerea mea ca doar la poze sa folosesti combinatia discus + neon (da super bine) in rest neonii nu trebuie sa stea in acelasi acvariu cu vreun discus.

Just me!
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Neonii nu sunt hrana discusilor, dealtfel discusul nu se oboseste sa prinda neoni. Nu prea le place agitatia creata de neoni, insa pana la urma ii tolereaza.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Da.

Era logic, nu?

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Era vorba de neonii rosii cum era si in poza care mi-a aratat-o l3n3a... un 28 de grade la neoni si discusi nu e ok ? ... Eu am vazut combinatia asta si in acvariile de expozitie in care rezista nu stiu ce sa zic... daca pun discusii de pui oare tot ii mananca (adica de pui sa fie obisnuiti cu neonii) ? ...
[WWW] [Yahoo!]
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

PS: G.G tu ai si site de discusi, deci merg pe mana ta Sper sa nu fie macel pe acolo :-)
[WWW] [Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Arata-mi si mie pe unul pe care il tine buzunarul sa-si hraneasca discusii cu neoni rosii.

In plus sa nu ai impresia ca neonii aia stau ca prostii sa-i haleasca discusii.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
maxu'
Member
[Avatar]

IP:

Eu am discusi + scalari (doar 2 care au mai si depus) + neoni in acvariu de 360l brut si chiar cand am adus neonii si aveau sub 1cm nu a fost macel deloc ..tin sa precizez ca ii tin cam pe la 27 grade iara acu de cand a inceput caldura au ajuns pe la 28 poate chiar 29! Temperatura ridicata accelereaza metabolismul neonilor ceea ce reduce din viata acestora ..
am facut o mica poza cu telefonul ..nu prea e reusita [/img]http://img272.imageshack.us/my.php?image=acvariu1jk.jpg[img] ..numai sa stiu sa pun poza
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: