[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Rezistenta sticla fund acvariu  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Va salut domnilor!

Datele problemei:

- acvariu 120x50x45 (Lxlxh) , sticla de 10 mm
- aproape 50 kg substrat
- cateva kg bune de roci, as aproxima la vreo 20 kg

Ce vreau sa va intreb, are rost sa pun polistiren pe fundul acvariului tinand cont ca rocile oricum nu vin in contact cu sticla? Intre sticla si roci va fi un strat de substrat fertil, si un strat de pietris. Dupa gandirea mea, polistirenul nu isi mai are rostul, pentru ca bolovanii nu pun presiunea direct pe sticla, nu exista riscul sa o atinga si sa o crape la un eventual soc.
N-as pune polistiren si din prisma faptului ca am un incalzitor de substrat si mi-e sa nu stric circulatia apei ce o formeaza acesta (chiar daca pun doar fasii intre spirele cablului).

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Nu mai pune polistirenul.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

N-are rost sa pui polistiren.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
stefanp
Moderator

IP:

Multzam' de raspunsuri

Ma pot apuca linistit sa stau din nou ghebos in acvariu...mi-a lipsit senzatia

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: