[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nelamurire substrat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Viermemort4
Member

IP:

Buna seara. Am nevoie de substrat pentru un bazin cub de 30 litri. Am tot vazut in filmari un substrat negru granulat care nu avea si pietris peste el. As dori si eu asa ceva in primul rand pentru ca arata superb in constrast cu plantele verzi. Orice raspuns este binevenit.
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

negru sau maroniu? Daca maroniu atunci probabil era JBL manado.

LE: Negru parca e o varianta de JBL Sansibar

This message was edited 2 times. Last update was at 04/10/2013 23:08:58

silviu.rdk
Member
[Avatar]

IP:

arata f bine substratul negru de la AquaticNature, pt ce cred ca vrei tu. este si f bun pt plante.

[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Vrei substrat fertil care sa nu necesite alt pietris deasupra? Sau doar un substrat inert negru?

Daca vrei fertil, atunci Aquatic Nature FertiSoil...dar e scumpisor.
Daca vrei doar substrat inert, poti cauta si prin magazinele mai mari de constructii. Sau pietris de la Adrian Jivulesc (vinde pe forumuri). Sau pe accesorii-acvariu.ro au iarasi pietris vulcanic negru.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
silviu.rdk
Member
[Avatar]

IP:

daca vrei sa cresti si plante, mergi pe fertisoil... arata si "negru" fata de alte variante care se decoloreaza in timp.

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: