[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problema filtru extern  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
onut
Member

IP:

am un acvariu de 280 litri brut din care 220-230 net,2 filtre,unul intern de 700 lit /h si unul extern eheim 2213 de 440lit/h .problema este ca filtrul eheim nu mai este asa de silentios ca inainte si este destul de enervant seara.mentionez ca este curatat si debitul este ok.ce problema ar putea fi?ps
[Yahoo!]
buryck
Junior member
[Avatar]

IP:

Probabil a patruns mizerie la rotor. Il poti desface sa-l cureti, sau daca are vr-un defect iei altul, e cam 60 de lei. O alta sursa mai putin probabila a pproblemei, poate fi mediul ceramic din interior, atinge carcasa filtrului si de la vibratii face galagie.
stefanp
Moderator

IP:

Presupun ca te-ai asigurat sa nu aiba aer in canistra.
Uita-te pe magnetul rotorului si vezi sa nu fie crapat. Eu asa am patit cu un eheim 2224.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: