Cum va promiteam mai pun ceva poze in seara asta si o sa incerc sa pun si filmuletul .Cam asa vad eu bazinul ca forma finala . Sper sa va placa si voua.
[/img]
This message was edited 1 time. Last update was at 08/05/2017 20:25:18
Superb acum si cu filmuletul putem sa te credem cand zici ca ai apa in acvariu si ca nu e facut in photoshop
Ce imi place mult e cum se vede in filmulet ca ai curent si jos, care iti misca plantele, detaliu care in poze nu se vede, si e foarte fain si linistitor sa te uiti la acvariu, vazand si acele mici unduiri ale plantelor ...
Iar close`up`ul cu mustaciosul si bulele de pe moss e genial
This message was edited 1 time. Last update was at 08/05/2017 20:34:49
Multumesc mult domnilor. Va dedic poza asta ultima in special voua care ati " circotit" in jurnalul meu si m-ati urmarit de-a lungul lui dar si celor care doar au rasfoit paginile. Fara exagerare fara voi nu ar fi existat acest jurnal.
Imi amintesc cind te scrofaleam ca nu faci poze coolte si ca-i pacat de acvarii ....... inca nu reusesc sa ma hotarasc care poza imi place mai mult. Baga-le pe ambele la concursuri.
Mi a trebuit ceva timp sa invat sa fac poze.... Mi ar placea anu asta sa pot sa mi iau o camera mai performanta si pentru poze si sa l pot filma calumea.
Maestrul Koala m a ajutat sa reincarc filmuletul cu acvariul - mii de multumiri Mestere .
Mi ar placeas sa l vedeti la o calitate mai buna si mai ales ca se vad culorile reale ale pestilor .
Sa setati va rog in 1080 dpi
This message was edited 2 times. Last update was at 10/05/2017 20:59:49
Imi permit sa mai pun o poza de ansamblu , cu mici modificari la plante. De 2 saptamini nu mai e cazul sa curat geamul la acvariu. Sint foarte multumit de gama Dennerle , plantele o duc foarte bine. Pe geam mai am doar ceva GSA - fosfatii ii am destul de jos .
[/img]
Noroc ca ti`am dat subscribe si am vazut si ultimul filmulet care e mult mai clar decat primul si se vad mult mai fain detaliile . Ar fi frumos sa nu mai desfaci acest setup, ever ) daca te apuca damblaua si vrei sa faci altul, baga acvariu nou )
Multumesc Arthur. Mi ar placea sa l poti vedea in realtitate ( nu chiar acum , ca am tuns gazonul si tripartite la greu si e jumulit tare ) . Cred ca de aia v am si omorit cu pozele - nu reusesc in poze sau filmulet sa redau ce se vede real .
Nenea Batman sa traiesti ! Multumesc mult de lucru asta .
Poze cu acvariu nu vor mai fi o vreme pentru ca nu am ce sa arat momentan .... asa ca pun o poza cu alintata familie , poza care tine de alt hobby sau meserie .... meseria de parinte . [/img]
This message was edited 1 time. Last update was at 16/05/2017 21:04:12