[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
caras cu dropsy sau ceva de genul  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
alexutzur
Junior member

IP:

Buna am revenit cu o intrebare am un caras auriu cu niste solzi zbarliti vreo 3-4 2 ii avea de cand l-am cumparat (2 luni) si are umpic muscat din coada in afara de aste este vioi si mananca mult.
acvariul este de 30l si mai am un caras in el care nu are nimic si stiu e umpic cam mic acvariul dar ii voi muta cand mai cresc.mancare le dau de 3 feluri tetra goldfish dajana si tetra crisp, apa o schimb odata la o saptamana,am filtru burete iar temperatura e de 20 de grade.
ce ar trebui sa fac?e dropsy sau nu?
i-am pus o solutie de la neptun parakill turbo si i-am dat de mancare sera baktotabs
baj
Member
[Avatar]

IP:

Pana nu pui o poza nu cred ca se poate pronunta nimeni .De obicei la dropsy solzi sunt zburliti iar peste se umfla foarte mult ,aproape ca isi dubleaza dimensiunea .Din cate imi aduc aminte boala se poate trata ,dar sunt putine cazurile in care scapa . Daca il ai ai de 2 luni in starea asta ma cam indoiesc sa fie dropsy ,la mine cand a avut dropsy s-a dus in maxim o saptamana .

Ai dreptate cu bazinul, este mult prea mic pt carasi ,la carasi se recomanda cam 40 l/exemplar .

LE : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/12159.page

This message was edited 1 time. Last update was at 24/05/2013 21:24:43

image

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: