E destul de mare futaiul, trebuie sa mut consolele mai sus.
Peretele ala e cel cu grinda, e de rezistenta si e plin de fier beton. Data trecuta cand am dat gauri m-a muncit ca pe hotii de cai
A iesit super si din punct de vedere vizual e perfect cu umbra aia pe mijloc. Dar daca vrei sa mai pui floricele si banuiesc ca nu ai luat Hydre pentru pejti atunci clar trebuie ceva si pe mijloc !
faina treaba, succes cu ele!
ai bagat ceva marafeti acolo, nu gluma!
ca sa ridici lampa mai sus fara sa muti consolele poti scurta lanturile sau sa le petreci peste consola - solutii temporare, ca probabil nu o sa arate la fel de slick
Nu, exclus.. Cu lanturile a fost o intreaga poveste, pana m-am hotarat la ce dimensiune sa le tai ca sa fie placut pentru ochiul meu Sa le petrec peste alea, nici vorba. Chiar daca se vede naspa in poza, pe viu e alta poveste, imi place sa fie totul frumos, la linie, balansat.
O sa ma chinui intr-o zi sa mut consolele mai sus, plm..
dan.pavelescu wrote:... O sa ma chinui intr-o zi sa mut consolele mai sus, plm..
- Grase, fii baiat destept si apuca problema de la capu' al'lalt... nu te apuca sa gauresti peretii.
- E suficient sa modifici oleaca forma consolelor... le faci mai "inalte". Raman prinse in acelasi loc si nici nu muncesti suplimentar la "gaurit betoane si astupat gauri".
IP:
dan.pavelescu wrote:Incep sa ma conving ca am probleme la cap. Nu stiu ce am vazut eu aseara, dar e lumina suficienta.
Pentru Cristi: lampile merg la rece, doar "spoturile" cu leduri sunt caldute
E lumina destula,nu-ti face probleme. Dupa ce le scoti de pe Acclimation,vor baga puternic. Programul ala de ti l-am trimis, poti sa il faci si mai intens daca vrei dar eu zic ca nu e cazul,poti creste sps pe substrat.