@Ionut in principiu sint multumit, daca scot si minicolorimetrul pentru nitrati low range o sa fiu
si mai multumit
@Lucian mai bine o suni pe tanti care se ocupa de Bucuresti, iti dau numarul de telefon daca vrei.
Dar si mai bine vorbesti cu Mosu daca ai nevoie de ceva, Mosu e dealer pentru ei (sort of...)
Oricum au o problema pe care eu nu o inteleg: au fabrica in Romania, la Cluj, unde produc si
aparate si reactivi, si cu toate astea orice comanda dureaza minim 2 saptamani. Poate chiar mai
mult. Am facut un test, sa vad ce si cum, dupa ce i-am comandat lui Mosu niste reactivi, am facut
o comanda si direct la ei, sa vad cat de repede imi vin reactivii. Trebuia sa ii primesc ieri, dupa
doua saptamani de la comanda, si inca nu am nicio veste de la ei. Sa spun ca sint neseriosi?
Cert e ca ii doare in pix de piata romanesca, probabil ca majoritatea produselor le exporta.
In concluzie, in Romania, au produse bunicele, dar sint complet neseriosi. Sper ca cineva de la
Hanna Romania sa citeasca acest post, macar pentru curiozitatea lor, ca un feedback din piata
romaneasca de care nu le pasa.
O seara placuta,
Dragos