[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sifonare electrica  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
StarXi
Member

IP:

Am vazut pe undeva un dispozitiv care trage apa, o filtreaza si o introduca la loc. Este alimentat cu baterii. Era destul de scumpa. Are cineva asa ceva ? Se poate confectiona DIY cu vre-o pompa de la filtru sau o pompa electica auto ?
Multumesc.
[WWW] [Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

intrebare intrebatoare.. e musai sa fie ELECTRICA???
te intreb, deoarece exista pe piata varianta cu aer de la vibrator, si care , din cite am inteles, functioneaza multumitor.
pecidan
Junior member

IP:

Am eu, toate cele 3 variante: gravel cleaner cu aspiratie prin caderea apei(clasic), cu baterie si cu saculet(sau cu furtun catre galeata) si varianta cu aer de la vibrator.
De primul sunt cel mai multumit. Celelalte doua sunt destul de greu de folosit si nu au rezultate spectaculoase. Ala cu baterie, nu are suficienta forta si doar agita un pic particulele, plus ca din saculetul ala se reintoarce suficienta murdarie in apa. La varianta cu aer de la vibrator e destul de complicat sa reglezi puterea astfel incat sa nu-ti traga tot pietrisul si nici sa nu fie prea slab jetul; e incomod la manuire(are o cutie in varf prin care apa se reintoarce in bazin); la fel ca la ala cu baterii, scapa particule de mizerie din buretelul din cutie.

Sfatul meu, cel clasic e cel mai ieftin si cel mai bun. Celelalte doua sunt gadgeturi pentru lenesi (ca mine) dar nu sunt mai bune (sau nu intr-atat incat sa-si justifice banii)
StarXi
Member

IP:

Unde pot gasi un dispozitiv care se leaga la vibrator ? Si cam la ce pret ?
[WWW] [Yahoo!]
pecidan
Junior member

IP:

ti-am dat detalii pe pm. Ca sa nu fiu acuzat de reclama.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: