[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
surface suction extractor  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ioi
Junior member

IP:

Arunc si eu o intrebare, stie cineva daca se gaseste pe la noi (exceptand home-made) un sistem de absorbtie pentru suprafata apei? Mecanismul se cheama "surface suction extractor", vezi mai jos o poza de la Eheim:

image

Descrierea de la Eheim: "It skims off the protein layer which forms on the water surface, improving oxygen exchange".

Stiu ca se poate obtine un efect cat de cat similar prin amplasarea gurii de iesire din pompa la suprafatza apei, dar la sistemul asta absorbtia (si nu returul) se face la suprafatza.

Din pacata la Eheim pe site nu apare vreun distribuitor in Romania. Stie cineva un produs similar ce se poate gasi la noi prin magazine (de preferat in Buc)? Eu am fost pe la animaxuri, yoyo shop (ala unde era sheriffs in militari), brezoianu, magazinu de la ho si min, obor...

Aceeasi intrebare legata de baterie de CO2, se gaseste la noi (sa ma duc sa iau din magazin, nu sa dau comanda si sa vina peste x saptamani) un sistem complet, exceptand chestiile artizanale si buteliile tip spray de la Sera?

Nu ma injurati cu intrebarea asta cu bateria de CO2, stiu ca au fost kile de posturi/threaduri pe tema asta, da' tot nu mi-e clar daca se gaseste un sistem complet (de ex cu bubble counter cu tot) de cumparat imediat/direct din vreun magazin...

Apreciez orice raspuns on-topic, pe forum sau PM :-P

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: