[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator ciclide  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Giany
Membru de baza

IP:

salutare am sa atasez o poza cu acvariul , inca nu am pus apa in el probabil in 1-2 ore va fi plin . unele pietre le-am sprijinit de spatele acvariului , voi avea probleme la curatare ? ma gandesc ca se vor depunde alge si nu le pot curata asa este ?
[Thumb - acv.jpg]

[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Pai cam da...nu mai pot baga mana sa cureti. Plus ca e posibil sa se formeze zone unde nu circula apa.
Si daca ai lasat piatra direct pe sticla...nu vad treaba asta cu ochi prea buni.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Giany
Membru de baza

IP:

pietrele sunt doar aproape de sticla unele ating si sticla dar nu vad vreo problema in sensul ca se poate sparge nu are cum ...
daca vad probleme cu, curatarea le voi indeparta de sticla.
Momentan am dat de alta problema , nu stiu cum sa conectez neonul la droser va arat in poza despre ce este vorba
[Thumb - Fotografie0043.jpg]

[Thumb - Fotografie0042.jpg]

[Email] [Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

care este plusul , minusul , impamantarea ? daca pe cablu nu am impamantare si am doar plus si minus are ceva ?
[Email] [Yahoo!]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Nu avem plus sau minus la curentul alternative
In stanga ai conectorii neonului iar in dreapta conectarea la retea. In stanga (legatura la retea): mijlocul este impamantarea, iar conectorii de sus si jos sunt nulul si faza (nu conteaza cum le legi). Daca la cablul de la retea ai doar doua cabluri le legi la faza si nul.
Legarea neonului cred ca este explicit reprezentata pe desenul de pe drosel.
P.S. Vezi ca ai nevoie de cabluri cu conductor plin (1-0,75mmp) sau trebuie sa cositoresti capetele cablurilor multilitat altfel nu vei reusi sa conectezi droselul

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Giany
Membru de baza

IP:

multumesc de raspuns
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: