[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Chris Lukhaup - din expeditii adunate... la prieteni imprastiate  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Dragilor,

Ma fac purtatorul de cuvant al lui Chris Lukhaup si incep o serie de fotoreportaje cu imagini surprinse de el in nenumaratele sale calatorii... am primit aceste poze de la el, cu rugamintea de a vi le impartasi.

Textul original spune: "Poze din ultima calatorie - Florida... ape dulci."

image

image

image

image

image

image

image

image

Va urma...

This message was edited 1 time. Last update was at 15/03/2013 18:26:34

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Ultimul set din aceasta seara... asteptam de la Chris poze din Brazilia si Sulawesi

image

image

image

image

image

image

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

splendid..... multumim maestre Koala....multumim Chris....
Black
Member
[Avatar]

IP:

Foarte frumoase !
Ai impresia ca te uiti la acvarii setate de acvaristi,este minunat aranjamentul si culoarea data de natura in aceste peisaje.
Sursa de inspiratie pentru cei care vor un biotop.
Multa sanatate si la cat mai multe "din expeditii adunate... la prieteni imprastiate"

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Wow, super faine pozele!

Multumim Chris, multumim Koala!

O seara placuta,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Chris nu a putut interveni pana acum din cauze tehnice, care tin de mai vechile probleme ale forumului nostru... am remediat "buba" si sper ca putem beneficia de cateva comentarii din partea autorului fotografiilor

Chris, enjoy!

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Superbe imagini. Natura este inimitabila, noi doar incercam sa facem o palida copie...
Multumim Chris! Asteptam continuarea si ... comentariile tale.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

...si ca sa zic asa, the best is yet to come...Am vorbit adineauri cu Chris si o sa mai primesti si altele!!!
O buna parte din ele eu le-am vazut. Sunt poze deosebite, asa ca va urez vizionare placuta si propun sa-i zicem cu totii bun venit noului nostru membru
Eu revin la programul meu de baza...ocupat non-stop , dar sper ca am putut sa va foc o bucurie.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Multumim Sandu and welcome Chris!

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Absolut extraordinare imagini . Multumim celor ce-au contribuit la aparitia lor pe forum .

E remarcabil cum convietuiesc plantele si algele in deplina armonie, pace si prietenie ........

Poze: smilie ... Poze cu plante
stefanp
Moderator

IP:

Intr-adevar sunt niste poze frumoase si cred ca o experienta extraordinara sa poti merge acolo si sa le observi "la mama lor acasa"...

Acest eveniment, pe langa altele mai vechi, arata ca acest forum e intr-adevar cel mai titrat dintre forumurile existente la noi. Iar asta datorita celor care l-au creeat si au grija de el in continuare. Asa ca multumiri si voua !

Si acu' eu zic sa o punem de-o excursie ca sa luam vreo 2-3 galeti de buruieni, ca uite-le cum stau acolo mari si frumoase

This message was edited 1 time. Last update was at 16/03/2013 14:30:29

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am identificat (corect sau nu) niste Ludwigia si Myriophyllum (cred). E interesant cum cresc delimitate, nu prea se vad Ludwigii intre Myriophyllum ....... nici invers.

stefanp
Moderator

IP:

Asa vroiam sa zic si eu, ludwigia si myriophyllum, dar am zis ca nu-s cel mai in masura sa ma lansez in supozitii

Si mai ales in poza asta se vede foarte tare ce-ai observat. Parca-s plantate straturi in gradina

image

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Felu' in care stau separate in natura trebuie sa ne dea de gindit cind ne miram de ce o anuma planta nu merge in acvariu' nostru desi ii dam toate conditiile. Nu vrea si gata. Ne enervam, devenim frustrati da' nu-i vina plantei, e a noastra. Exact asa cum in natura Ludwigiile lupta impotriva Myriophyllumului si nu-l primesc intre ele ....... se poate intimpla si-n acvariu' nostru. Pur si simplu o anume specie nu face fata concurentei.

Astfel de poze din natura ne ajuta sa intelegem mai bine ce se intimpla in acvarii si de ce se intimpla.

ChrisLukhaup
Unripe member
[Avatar]

IP:

Hallo la toti,

la you tube am un Canal cu filme.
Filmul de la Florida este

please excuse my bad Rumanian..i left Romania when i was 14 ....now i have to learn it again..thanx to some of my new friend here ;-)

Salut
Chris

edited by koala: Am aranjat linkul, ca sa vedem filmele aici...

This message was edited 1 time. Last update was at 16/03/2013 22:39:34

[Email]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salut Chris!

Multumim pentru poze!
Nu trebuie sa iti faci probleme about your language... intelegem situatia si nu e cazul sa te simti aiurea. So, welcome & thanks!

stefanp
Moderator

IP:

We're honoured that we have you among us , it's a huge step for our community.

Thank you for sharing your experience with us !

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Hello Chris and welcome if I may say so ...

No worries with the English language, all the docs and specs and "how to care for ...." pages we have to read are in English anyway - some of us are pretty fluent
I know your time is short so thank you for taking the time to register - your photos are amazing!

I have a question: how do you get those crystal clear images of the shrimps ?
I read the interview with Sandu(Alex Veres) and you mention your gear. I also have access to a 7D with Kenko extension tubes for macro (all of them together produce 2x true macro, but you loose few F stops). However, all your shrimp photos are impeccable - meaning at least F5.6 if not higher, since the shrimp is crisp.
How do you get that amount of light onto the sensor ? The only thing that I can think of is that you temporarily increase the amount of light over the tank during the photo-shoot. Still, I tried to do that - but my shrimps hide they don't appear to enjoy the bright spots..

Any tips and tricks are welcome

Thank you again,

This message was edited 1 time. Last update was at 16/03/2013 21:16:54

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Welcome Chris and thank you for sharing your astonishing experience with us....
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Am identificat (corect sau nu) niste Ludwigia si Myriophyllum (cred). E interesant cum cresc delimitate, nu prea se vad Ludwigii intre Myriophyllum ....... nici invers.
Desi este Nature autentica...stau stivuite ca in Dutch

ChrisLukhaup wrote:please excuse my bad Rumanian..i left Romania when i was 14 ....now i have to learn it again..thanx to some of my new friend here ;-)

Eu ti-am zis sa nu-ti faci probleme cu asta.... Ti-am zis ca sunt cativa baieti faini aici si ca merita sa intri sa-i cunosti. Iti garantez ca nu o sa ai probleme legate de Lb. Romana...dar daca ai momente in care nu ai timp si iti e mai usor sa te exprimi in engleza, poti sa o faci as well!
Timp sa ai tu...ca baietii sunt numai ochi si urechi
Hai numai bine si baga mare!!!

P.S. Vezi ca Porcu-i rocker d-al nostru, Baimarean si pe vremuri ce putin avea o “apa de foc strajnica“...era gresita cu cateva grade in plus

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: