[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Germanicus
Junior member

IP:

Salutari tuturor,

Flavius ma numesc, de loc sunt din Cluj-Napoca, intre timp in Stuttgart. Experienta mea practica intr-ale acvaristicii este egala cu un zero mare, da macar nu ma pot "lauda" cu un acvariu pe care tocmai l-am umplut cu apa de la robinet si unde am bagat 20 de pesti in 25 de litrii de apa Momentan sunt ocupat cu cititul (forumului) si incerc sa fac un plan cu privire la acvariul pe care tocmai l-am achizitionat. De indata ce planul incepe sa se concretizeze o sa va tin la current cu evolutia lui printr-un mic jurnal la Coltul incepatorului.

Spor(t),
Flavius
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun venit si speram sa vedem lucruri noi cat mai degraba...
Succes Flaviu !

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Bun venit, Flaviu....si daca tot te-ai apucat sa citesti pe forum, observ deja 2 potentiale probleme....

1...acvariul "tocmai umplut cu apa de la robinet" nu este indicat pentru a fi populat imediat cu pesti....in acest sens citeste despre ciclarea acvariului, la fel si despre ciclul azotului....

2...cred ca indiferent de ce specie ai, 20 de pestisori ar fi cam multi pentru cei 25 de litri ai tai.....

Toate cele bune si spor la documentatie...
Germanicus
Junior member

IP:

Dupa cum spuneam, NU ma pot mandri cu "performanta" de a pune 20 de pesti intr-un acvariu neciclat de 25l.

Se pare ca trebuie sa imi imbunatatesc modul in care scriu, dupa cum vad prima mea incercare de a face o gluma a esuat lamentabil ;)
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Mii de scuze, abia acum am vazut...las-o asa, ca merge si cu glume...mai sunt unii cam adormiti pe la ora asta...
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Herzlich Willkommen Herr Flavius,

cum, bine ti-am urat bine ai venit, de abias astept sa trecem la fapte, stii tu , eu ma voi delecta cu o bere privindu-te cum vei amenaja acvariu si,cu multa sudoare

fostul user ozy
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: