Cred ca sunt un pic carcotas

dar mi se pare deja prea exagerata reclama:
a) Nu cred ca lucrul noaptea e pentru ca pestii sunt mai putin stressati. Doar n-or sa lucreze ziua sa le vada "derriere"-urile si improvizatiile vizitatorii japonezi super pretentiosi.
b) Apropos de improvizatii. Nu are ADA bani sa comande niste scule bune ? Se chinuie cu PET-uri cu agrafe, pense in pense prinse cu zgarciuri si plastice ? Hmmm ...
c) Obsesia cu a nu zgaria geamul. E prezentata ca si cum muncitorii sunt obsedati de perfectiune. Ma gandesc, nu cumva de fapt de frica sa nu isi puna in cap pe cei care dau banii pentru acel acvariu ?
Insa, ca parti pozitive:
a) Se vede clar calitatea ADA. Nu pot apare alge in acvariile acelea, si e garantat ca nu ai alge cu ADA. Decat pe geam care trebuie frecate zilnic (mi s-a parut din descriere)
b) Respect muncitorilor care se chinuie sa taie firicele in acvariu de 7 metri si sa aspire substratul cu un pet de 0.5L si improvizatii cu foarfece si bete.
De aceea nu-mi plac mie acvariile astea mari

si de asemenea, mi-ar place si mie o foarfeca in S dar nu asa mare ca imi iese din acvarii

Dezavantajul forfecutelor mici de pielite (folosesc una) este trebuie sa stai cu mana foarte jos de "covor" si pierzi din vedere acea parte / panta si in felul acesta poate nu faci tunsoarea perfecta. Asa doar cu motul inainte, merge sa faci ce vrei.
PS: mai e un topic despre tunsoarea plantelor si aici:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17782.page (cred ceva mai accessibil incepatorilor).