In general se baga apa de la robinet...chiar unii baga apa calda direct, au fost discutii pe forum ca apa calda mai dizolva din plumbul de pppaaa teava, n-am sa te aburesc ca eu unul nu am facut `frun test in domeniu ca sa-ti spun daca treaba e reala sau zvon...asa la bunul simt intuiesc ca s-ar putea sa aibe dreptate.
Cam asta este si menirea unui studiu...experiment ce s-ar putea face la sectiunea DIT. E simplu si te-ar lamurii.
Acuma ca procent de regula se zice ca un procent de 10-20% din apa unui acvariu stabilizat poate fi schimbat lejer.
Eu pot sa schimb cata apa vreau doar pentru ca mi-am adaugat la retea 2 filtre aquator...nu-i mare filozofie, ai apa de baut buna (daca ai vedea ce ne dau astia la retea...) si cred ca investitia de aproximativ 2 mil daca o iei ca una generala pentru casa nu e groaznica.
Daca nu se poate ca de la zona la zona, de la an la an, de la zi la zi sa apara momentul fatidic. Chiar dupa `89 un grup mai mare de acvaristi experimentati au avut o astfel de zi de cosmar cand concentratia unui poluant din apa a fost prea mare si

Cu toti schimbam "in procent" totusi...