[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ramirez bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Pretorians
Membru de baza

IP:

Masculul acum vreo doua saptamani l-am vazut ca s-a inegrit tot si statea apatic pe fundul bazinului.
L-am separat in alt bazit si l-am tratat cu antibiotic la 12 ore. In Prima apa am pus albastru de metil iar in ultima verde de la malachit (prima apa cea in care l-am mutat - ultima cea din care am inceput sa ii schimb apa fara sa mai pun meodicamente).
Pestele si-a revenit si e voios acum asa ca l-am mutat inapoi in bazin acum 3 zile. Acum il vad ca se freaca de nisip ca si cum ar incerca sa scape de ceva + insita sa se frece in yoca capului si a burtii aproape neincetat face asta. . Nu vad puncte pe el. Maine plec si in concediu sa vad cum il gasesc la intoarcere.
Ce parere aveti, ce sa aibe - gris sau parayiti ?
Ca si conditii am un bazin de 60 de l , un JBL e 901, plantat mediu si mai am 3 ancistrsi si doi cory.
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Cam multi pesti pentru acvariul ala...

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Pretorians
Membru de baza

IP:

si opinia ta cu referire la ce are pestele este ... ?
Multumesc pentru interventie ...
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu doar am facut o observatie,nu e cazul sa sa sari asa.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
georeo
Member
[Avatar]

IP:

Sal,

Daca are gris. e usor de vazut prin punctele mici si albe de pe corp. Ramirezii sunt pesti dificili de crescut care au nevoie de un ph acid si o calitate foarte buna a apei.

nihil sine Deo!
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut. Albastru de metil si verdele de malachit nu sunt antibiotice,ai mai pus si altceva? La filtrarea biologica stai bine, insa nu stim destule detalii. Colegul geo a punctat foarte bine, ceva teste de apa?
[ICQ]
Pretorians
Membru de baza

IP:

salut,
Multumesc pentru ajutor dar dupa ce i-am privit mai indelung mi-am dat seama ca defapt masculul nu are nimic, ci curata locul pentru o viitoare depunere a femelei.
Alarma gresita )
Eram panicat de la episodul trecut.
Narcis, stiu ca albastru de metil si verde de malachit nu sunt antibiotice, eu am spus ca am pus antibiotic intre cele doua tratamente .
Oricum, va multumesc incao data pentru interventie.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: