[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
scalar bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
alex24
Member

IP:

salut de cateva saptamani pe scalarul meu ies niste puncte negre in piele care cu timpul ies de sub piele ca si cum ai stoarce un cos negru (scuze de comparatie dar asta imi vine in minte )

credeti ca imi puteti da o idee de la ce ar putea aparea aceste puncte a mai patit careva dintre voi asa ceva ? de vreo 3 zile vad ca a inceput sa se retraga intr-un colt
image
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Cauta aici http://www.jbl.de/en/online-hospital/pict_diag_groups

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
alex24
Member

IP:

nu prea seamana cu nici o boala pe care o arata ei acolo
astept si alte pareri
anonim111
Junior member

IP:

Salut, am 2 scalari iar unul dintre ei a inceput sa se comporte ciudat. Este foarte agitat si se tot freca de incalzitor si de peretii acvariului. Dupa ce l-am analizat am observat ca are cateva puncte negre pe el. Din cate am citit pe net cica nu se trateaza boala punctelor negre si ca pestele trebuie sacrificat .... eu totusi incerc sa-l tratez. Am ridicat temperatura la 30 de grade si am adaugat Contra Spot. Sper sa isi revina.
alex24
Member

IP:

salut anonim eu nu il mai am pe cel afectat de puncte am schimbat pestii ,cel caruia i-am dat mi-a spus ca a murit la scurt timp
inainte sa il dau l-am avut sub tratament cu punktol (cel care iti face apa albastra ) 3 zile la o temperatura de 25-27 de grade si mie personal mi s-a parut ca mai scapase de acele puncte in schimb in locul unde punctul disparuse ii ramasese gaura asta am observat pe innotatoarea de jos la baza ei unde se vedea dupa o parte pe ala
sper sa ai mai mult succes in tratarea lui si sa te bucurii de ei in continuare
inainte sa tratezi cum am tratat eu te rog mai intreaba pe cei cu experienta pentru ca eu unul nu ma consider in masura sa iti dau sfaturi pur si simplu ti-am spus ce mi s-a intamplat mie si lui morcoveata al meu
anonim111
Junior member

IP:

Am observat ca nu se mai freaca nici de incalzitor, nici de peretii acvariului, dar in schimb punctele acelea persista..... totusi sper sa isi revina cat de curand
anonim111
Junior member

IP:

Innotatoarele sunt perfecte, nu au niciun punct, numai pe corp are.....

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: