koala wrote:Foarte misto, sa-ti traiasca si sa te bucure!
Hai ca intreb si eu ca un prost pe topicul tau ca aici intra toate lumea : Am in acvariu 4 nemo si o anemona mai mare decat palma intinsa, din pacate, niciunul din ei nu se apropie de anemona... Cum sa fac frate sa-i pacalesc sa se bage in ea?
Exista vreo vraja, vreun secret ?
Am mai facut cateva poze, bijuteriile (bijuterie=jewel, plm, anthias) inca sunt timide (desi la mancare au venit ca rechinii) si stau ascunse dupa o piatra. Sper sa-si revina curand si sa anime atmosfera.
@Danezu - nemo ala care are orgasm in anemona e prins in ocean. Celalalt, din crescatorie, nu se atinge, nu se baga. Cred ca asta e explicatia si pentru ai tai..
This message was edited 2 times. Last update was at 12/05/2016 10:08:02
Am mai avut una timp indelungat, tot green bubble, care crescuse mare si frumoasa (tot asa, dadea roata prin bazin) iar la un moment dat s-a facut mica-mica apoi a disparut.
koala wrote:Foarte misto, sa-ti traiasca si sa te bucure!
Hai ca intreb si eu ca un prost pe topicul tau ca aici intra toate lumea : Am in acvariu 4 nemo si o anemona mai mare decat palma intinsa, din pacate, niciunul din ei nu se apropie de anemona... Cum sa fac frate sa-i pacalesc sa se bage in ea?
Exista vreo vraja, vreun secret ?
Danezule, tre sa trimiti anemona la mine la scolarizare Asta-i soi de la tine, cea pe care mi-ai trimis-o s-a rupt de 2x2 . Mai am un bucata, 3 au plecat
Aici ma opresc cu amenajarile interioare, ca m-a cam secat la buget. Trebuie sa-mi achit datoria fata de Shubi si pun punct.
Dupa ce astup gaurile din portofel, o sa-mi concentrez atentia (si lovelele) catre Bat-reef. O sa incep lista de necesare, ca sa-l terorizez pe Peti