[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut prieteni acvaristi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
gabrielpapi
Junior member

IP:

ma numesc gabi si am revenit in acvaristica dupa aprox 15 ani...atunci lucrurile erau mai simple dar nici nu era acelasi randament ca acum...ma uluiesc pur si simplu cat de mult a evoluat acvaristica si mai ales cate de multe notiuni sunt...sper doar sa invat si eu si sa am un acvariu de vis....am achizitionat un acvariu de 180 l 100-40-45 si deja am inceput plantarea ,iar dupa ciclare sa il si populez cu pesti
Technics
Member

IP:

Bine ai venit, ai putea sa postezi si poze, poate faci cate o greseala si noi te putem ajuta.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Bine ai venit Gabi!
Am sa te rog sa-ti completezi si locatia la profil.
Navigare placuta pe forum.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
gabrielpapi
Junior member

IP:

nu gasesc unde sa adaug locatia,,,sunt din ramnicu valcea..eu credeam ca am completat...o sa pun si poze curand..
stefanp
Moderator

IP:

Sus la "My Profile".

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Andreea r
Unripe member

IP:

gabrielpapi wrote:ma numesc gabi si am revenit in acvaristica dupa aprox 15 ani...atunci lucrurile erau mai simple dar nici nu era acelasi randament ca acum...ma uluiesc pur si simplu cat de mult a evoluat acvaristica si mai ales cate de multe notiuni sunt...sper doar sa invat si eu si sa am un acvariu de vis....am achizitionat un acvariu de 180 l 100-40-45 si deja am inceput plantarea ,iar dupa ciclare sa il si populez cu pesti

Salut, as vrea sa donez un peste. Nu stiu ce specie este dar pot trimite foto.

Forum Index » Despre noi
Go to: