[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Distantier acvariu Sera 80  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Bobu
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare,

Am un acvariu Sera 80 si vreau sa-l umplu cu apa.
Problema este ca nu stiu daca sa pun izopren sub el sau este suficient cornierul din plastic care a venit cu acvariul.
Daca pun izopren cred ca ar trebui sa renunt la suportul din plastic (cornierul suport).

Deci cum fac?

1. Suportul din plastic este suficient si nu mai trebuie alt material pentru preluarea eforturilor sau deformarilor de la mobilier.

2. Suportul de plastic este doar de frumusete - prezentare si nu are o utilitate practica. Se poate arunca si pune izopren.

3. Sub suportul de plastic trebuie pus izoprenul.
[Email]
Bobu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu se faca nici o confuzie: ma refer la rama din plastic de jos.
[Email]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu cred ca pateste nimic fara. Eu am tinut juwel-uri pe rama direct si nu au patit nimic. Pentru linistea ta, intoarce acvariul invers si decupeaza izopren dupa forma ramei. In felul asta vei fi asigurat ca nu se va intampla nimic si in plus vei benificia se de finisajul elegant dat de rama.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Magda
Senior member

IP:

Al meu acvariu de 120 de l sta numai pe rama lui de plastic venita odata cu capacul. De 6 luni de cand il am n-am avut nici o problema.
Bobu
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru sfaturi.

Am facut asa. In cutia de la acvariu era un carton gros de 2 mm, chiar pe dimensiunea acvariului (80x35). L-am pus intre rama si acvariu.
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: