[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Tux
Junior member

IP:

Salutare tuturor!
Numele meu este Cristi, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Am luat "microbul" acum 7 luni de ziua mea, cand am primit un acvariu de 60 de litri complet echipat. De atunci pana acum am adunat in el 9 specii de pesti (stiu ca e cam mult...) printre care se numara: Zebre voalate, Xipho, Black Molly, Neoni, Rummy nose, Guppy, Silvertip Tetra, Corydoras si Ancitrus. Acvariul l-am plantat cu mai multe tipuri de plante precum Elodea densa, Cabomba aquatica, Acorus gramineus pusillus, Hygrophila Polysperma si Bacopa Monnieri.
Schimbul de apa si curatenia le fac saptamanal cam 25 litri si ca fertilizator folosesc Ferropol de la JBL.

Intre timp m-am apucat de bricolat ca sa mai fac loc in acvariu si am construit un filtru extern din sticla de aprox. 19 litri in care am pus mai multe medii filtrante, am mutat pompa si incalzitorul.
Cu timpul intentionez sa imi construiesc un acvariu de dimensiuni mai generoase ~200-250 de litri inclusiv filtrul extern.

Succes tuturor si ape limpezi!
iptdorin
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai veenit.tare sunt curios cum arata filtrul extern home made.ceva poze?
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi.Ape limpezi!
[Yahoo!]
Tux
Junior member

IP:

Salut,
Cam asa arata filtrul. Nu am cum sa-l arat pe tot fiindca e intre perete si acvariu.

image imageimage
image image image

In el am inele ceramice, burete si bio-balls. Pompa de apa am adaptat-o putin sa o pot folosi pentru recirculare.
iptdorin
Junior member
[Avatar]

IP:

interesant.sunt curios cat de eficient o fi.....
Tux
Junior member

IP:

Eu zic ca e mai eficient de cat filtrul care a venit cu acvariul . Pana acum nu am avut nici un fel de problema cu el...
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Filtrul este foarte bine gandit si este mult mai eficient decat cel intern... felicitari si bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Despre noi
Go to: