[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari din Iasi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mi.tudor
Junior member

IP:

Salutare tuturor, sunt Matrescu Tudor din Iasi si de curand am primit un acvariu cadou de 25L de la fratele meu si odata cu asta am reinviat o pasiune din copilarie
Mi-am propus ca acest acvariu sa fie baza experientei actuale de acvarist (dat fiind ca cea din trecut a dispatur acum muuult timp) si sa invat cat se poate de multe lucruri pentru a-mi permite sa avansez la un acvariu mai mare.

Si imediat am sa deschid si un topic nou cu prezentarea acvariului si un jurnal al acestuia

Seara buna!

This message was edited 1 time. Last update was at 16/07/2012 23:48:22

flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

mi.tudor wrote:Salutare tuturor, sunt Matrescu Tudor din Iasi si de curand am primit un acvariu cadou de 25L de la fratele meu si odata cu asta am reinviat o pasiune din copilarie
Mi-am propus ca acest acvariu sa fie baza experientei actuale de acvarist (dat fiind ca cea din trecut a dispatur acum muuult timp) si sa invat cat se poate de multe lucruri pentru a-mi permite sa avansez la un acvariu mai mare.

Si imediat am sa deschid si un topic nou cu prezentarea acvariului si un jurnal al acestuia

Seara buna!

Salut! si bine ai venit pe forum.Asteptam cu interes noi informatii interesante dar pana atunci poti citi ciclul azotului,cum poti face si intretine un acvariu si multe altele.
Bafta multa! si cum se spune pe aici <Ape limpezi >in viitor .
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Tudor!Ma bucur ca te-ai alaturat forumului.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
mi.tudor
Junior member

IP:

Multumesc pentru primire si bine v-am gasit!
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

hai sa vedem pozele

bine ai venit!
mi.tudor
Junior member

IP:

Multumesc! Uite aici acvariul meu: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/21148.page#p176395

Forum Index » Despre noi
Go to: