[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vanzare - Cumparare Plante  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Claus
Junior member

IP:

Buna ziua tuturor !

Doresc sa cumpar plante pentru un acvariu de 200 l , pe care am sa-l plantez in circa doua saptamini . Daca cineva are de vanzare plante sanatoase , eventual ,,nefortate'' rog trimiteti foto . Multumesc anticipat .

Nu am gasit pe forum un topic pentru vanzarea - cumpararea de plante
dberger
Member

IP:

doar un exemplu

Mai sunt si altele la sectiunea Vanzari
[Yahoo!]
Claus
Junior member

IP:

multumesc pentru ajutor ; cumpar plante numai din Bucuresti - adica vreau sa vad plantele si dupa aceea sa le platesc .
stefanp
Moderator

IP:

Multi din colegii care vand plante pe forum, au si proiectele postate, deci poti vedea poze cu plantele pe care le cumperi
Sau, poti apela la colegi cunoscuti si cu multe vanzari la activ, gen: Rebella (personal am cumparat de la ea de 3 ori), bitanu, bobiciupe, robert marcas s.a.m.d.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut , am o rugaminte sa treci pe la rubrica despre noi sa ne zici 2-3 cuvinte despre tine sa stim si noi cu cine stam de vorba
Legat ed plante la ce te referi cand spui "nefortate" ?
Asa cum ti-a recomandat stefanp acelasi lucru ti-l recomand si eu sa iei cu incredere si de la oameni din tara care au mai vandut si nu au fost probleme, sunt o gramada de persoane ce au plante jos palaria

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Claus
Junior member

IP:

Cind spun plante ,,nefortate'' ma refer la o planta care nu a crescut cu lumina f puternica si cu substante nutritive care sa forteze plantele sa creasca rapid .
Claus
Junior member

IP:

Multumesc stefanp pentru recomandari
stefanp
Moderator

IP:

Probabil te referi la fertilizare.
Fertilizantii sunt substante de care plantele au nevoie, la fel cum e co2-ul si lumina. Nu forteaza cresterea lor, ci le asigura cresterea.

Daca vrei niste plante cu cerinte mai mici, asta e alta treaba.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Technics
Member

IP:

Daca vrei ca sa primesti o oferta de plante poate ca ar trebui sa spui si ce dotare o sa aiba acel acvariu pentru ca plantele au cerinte diferite.
Claus
Junior member

IP:

Despre noi este numele topicului pentru incepatori , unde am deschis topicul dupa 20 de ani
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Ok, vazut topic, se continua discutia acolo. Aici se inchide.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Cumparari
Go to: