Va salut pe toti. Numele meu este Dan, am 28 ani si sunt nou pe aici din cate ati observat. Povestea mea .. de curand am primit 2 carasei aurii intr-un bol si am si o pompa aer cu o piatra inauntru, momentan sunt intr-un avariu de 25L dar iau zilele astea de la un prieten un acvariu Juwel 60L si un filtru extern EHEIM clasic 2213. As avea nevoie de cateva sfaturi, indrumari. Stiu ca acvariul este micut pt ei dar si ei sunt mici acum

si in cateva luni vreau sa iau un acvariu mai mare, de 120L, dar pana atunci as vrea sa ma folosesc de acest acvariu. Cateva intrebari ...
1 - filtrul are deja in canistra lui materialele filtrante (inelele ceramice, bureti ...) intrebarea mea este daca sa le schimb/inlocuiesc sau sa le spal si sa le folosesc tot pe ele?
2 - as vrea sa pun si cateva plante dar din ce am mai citit am vazut ca nu ar rezista plante la ei ... mi-ati putea recomanda niste plante?
3 - ce substrat sa folosesc si ce pietris ... am vazut diferite pareri .. ce mi-ati recomanda sau sa nu pun plante si deci, nici substrat?
4 - as putea sa pun si o radacina inauntru ... sau s-ar aglomera cam rau?
Acvariu are ca lumina 4 neoane: 1x GLOSUN-GLO, 2X JUWEL warmlite , 1X JUWEL daylight
Nu sariti pe mine ... am folosit functia "search" dar cateva pareri in plus nu ar schimba

. Multumesc anticipat celor care or sa imi raspunda si nu or sa ocoleasca acest topic.