[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nedumerire guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Am un mascul de guppy care imi tot ciupeste femelele de molly.Nu tare dar indeajuns sa le tina muscate cam 2 secunde.Este ciudat ca guppy n-au o tangenta cu agresivitatea.Culoarea lui este neagra cu reflexie albastra,dar tot corpul este negru nu doar coada.Intreb aici fiindca m-a impins pacatul sa intreb in piata si toata lumea era "smartass" cu replici de genu "Dute ma d'aici,inseamna ca n-ai tu guppy acolo" [exemplarul acesta il cumparasem de la tipul care a dat replica.Si multe alte replici obraznice si cu ton "grandios" cum ca eu as fi prost si ei Takashi Amano.
Sper sa imi spuneti ce as avea de facut.
Acvariul are 28 de litri si este populat cu 2 guppy,3 molly si 5 rasbora.

Multumesc anticipat!

This message was edited 1 time. Last update was at 03/05/2012 17:50:44

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut. Daca esti convins ca este guppy, insemna ca este cam teritorial, cauta sa isi apere locul lui sau eventul femelele. In plus, cam multi pesti acolo, le trebuie si lor mai mult spatiu.
[ICQ]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Da stiu,am avut mult mai multi dar am scapat de ei,vreau sa raman cu rasbora.Si sunt sigur ca este guppy deoarece curteaza femela de guppy.Deci comportamentul lui poate fi influentat de aglomerare?

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu neaparat, la mine de exemplu masculul alearga tot ce este mai mic decat el, dar cand da de ceva mai mare se potoleste instantaneu .
[ICQ]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

narcis wrote:Nu neaparat, la mine de exemplu masculul alearga tot ce este mai mic decat el, dar cand da de ceva mai mare se potoleste instantaneu .

Pai asta e problema,femelele de molly sunt duble fata de el .

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: