MSI wrote:
O perioada de neglijenta in ultima jumatate de an sau chiar mai bine, plus anumite incidente nefericite .. am reusit sa iau un wipe de toata frumusetea la 90% din nevertebratele din bazin .. corali, anemone, melci, pana si bristelsi sau asterine samd. de am ramas cu niste zoasi, 1 anemona ce s-a redus f f mult si alte cateva nimicuri ...
Cred ca te referi la partea asta

)
Nu am fost explicit cu ce s-a intamplat, am avut in balcon un cuib de viespii si am folosit un spray special, care pulveriza de la mare distanta .. desi nu stiu ce a fost in capul meu de am dat cu asa ceva ... pt 7 viespii amarate .. dar in concluzie, a intrat insecticid din balcon in sufragerie, se simtea mirosul si a doua zi totul a luat-o razna ...
Cam asta s-a intamplat
Filtrarea:
Skimmer, Filtru UV, piatra vie, reactor GFO/Carbon
Probabil sa elimin tot DDDT-ul ar fi fost nevoie de foarte mult carbune activ ... folosit f rapid .. dar ma indoiesc ca ar fi avut mare impact ... aerosolii circulau prin incapere .. a doua zi apa era lapte ...
Apoi din partea de neglijenta se pot intampla multe .. cel mai basic lucru, daca nu dozezi substantele pe masura ce se consuma, vietatile vor avea de suferit, se consuma Ca, Mg, samd, automat iti cade alcalinitatea, ai drop de PH si cam aia e, omori totul