IP:
WOW + , extraordinar bazin Gabriel !
Am si eu o intrebare legata de vietuitoate. Nu te tenteaza ceva ciclide americane ? Gen 4 ramirezi sau o pereche de scalari in bazin ? Ar fi interesant.
MihaiF wrote:WOW + , extraordinar bazin Gabriel !
Am si eu o intrebare legata de vietuitoate. Nu te tenteaza ceva ciclide americane ? Gen 4 ramirezi sau o pereche de scalari in bazin ? Ar fi interesant.
Multumesc Mihai !! Mi-ar placea sa-l vezi in realitate .... Imi plac ramirezi dar sint extrem de sensibili . Plus ca nu as mai putea tine creveti .
O poza de azi .
This message was edited 1 time. Last update was at 05/07/2018 21:03:14
Azi am facut o vizita pe la Kolle Zoo sa vad ce mai au baietii nou. Am vazut niste gupi de mi-a picat fata. Botul si coada rosie singeriu iar corpul alb ca zapada. 24 euro perechea. Baiatul de acolo mi-a spus ca traiesc relativ putin . Si sint sensibili. Ma asteptam la asta.
Ce m-a surpins a fost ca au doua acvarii mari plantate la expozitie. Sint de ceva timp expuse ( peste un an ) si am vazut in amindoua spyrogira ....... alga care am avut-o si eu in primavara asta . Mi-a dat de gindit asta . Nu stiu daca se poate din cauza apei de la retea sa fi aparut in bazine . mentionez ca altfel bazinele lor sint super ingrijite .
Si o poza de ansamblu dupa prima saptamina . Deocamdata ( stiu ca e super devreme ) bazinul este super ok .
Foarte tare! Sper sa evolueze bine. Cred ca va iesi ceva foarte frumos, daca nu mai apar probleme. Eu as tine tot in plan mediu : lumina, fertilizare, ... Creste mai lent dar mai sanatos.
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Gabi, la inceput ai avut si apa in el, acuma de ce ai scos`o? )) Superb arata, si detaliile is minunate, dar poza de ansamblu, asa de inceput cum e e super... Imi plac melcisorii cum se vad in ea si tot ansamblul pare asa ... curat
Au tendinta asta . In special pe lemne. De aia ii tin doar pe astia doi . In schimb mi se par formidabili in a tine hardcsapele curat. Sint mai eficienti dupa parerea mea decit orice peste sau crevete.
Foarte reusit aranjamentul , bravo Gabi! Ultimele tale setup-uri parca au pastrat aceeasi linie, te-ai perfectionat, dar tare as vrea la urmatorul sa vad/sa incerci ceva total diferit iar setup-ul sa se numeasca "Imprevizibil".
Multumesc Silviu !! La scapeuri terestre nu ma bag . Acolo tu esti meseriasul . Acvariul face miine 2 saptamini . Am facut acum seara o filmare scurta de toata jena ( maera usor inclinata si alte cele) si needitata ( din lipsa de timp si comoditate )
Mai incolo daca va evolua frumos ma bate gindul sa fac si o filmare mai serioasa , sa prind si ceva detalii si clar sa am si o coloana sonora. Filmuletul poate fi vazut HD.
This message was edited 2 times. Last update was at 11/07/2018 23:02:11