[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante noi  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

g.g wrote:Ultimul nu e cu siguranta. Insa cu siguranta e ultimul adresat forumului.

Pacat, taman cand lumina nu mai era la capatul tunelului...
[Yahoo!] [MSN]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

chitron wrote:
constr_acv wrote:Eu stiam ca dorinta de castig este motorul economiei (lucru absolut firesc). Au spus-o Weber, Sombart, Keynes, Galbraith etc. la vremea lor. Orice comerciant risca atunci cand aduce marfa pe stoc. Daca o face din dorinta de castig, atunci trebuie sa isi asume riscul. Daca face acest lucru doar pentru a ajuta pe altii, fara a astepta un castig material, atunci comerciantul are dreptul de a pretinde recunostinta beneficiarului gestului sau.

Salut ,

I-mi pare rau sa i-ti spun dar in cea ce spui se vede hobist-ul din tine , cred ca nu merita a incerca cineva sa iti de-a vreun raspuns sau replica.
Pacat ,mai mult nu am ce comenta.

Nu te mai obosii sa-i raspunzi...dupa un schimb de mesaje pe care le pastrez numai pentru mine tanara speranta si-a luat ban...dupa ce a mancat putin kkt, cu un ajutorul nepretuit pe un alt forum unde vad ca se tolereaza comentarii luate cu copy-paste de aici.
Marturisesc ca imi pare bine ca s-a intamplat asa caci macar se poate dovedii cum ca declaratiile de respect facute cujuma de gura si multumirile fortate se dovedesc pentru a cata oara praf in ochii pentru cine poa sa creaza in Fat-Frumos

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Sincer oferta de plante de pana acum...postata de g.g este foarte buna...problema in provincie...in Iasi cel putin este ca se adauga taxele de transport cu care pot lua in plus alte plante chiar de aici... caci de ceva timp este un magazin in Iasi care importa de undeva din Singapore...si e o varietate destul de mare de plante...orice rotalla costa 15 mii firul. Asta a fost doar un exemplu...
[Email] [Yahoo!]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Sa incerc sa fac un invetar cu ce am vazut eu acoo...din cate mai tin minte...:
rotala indica, rotundifolia, wallichii, macrandra. Astea sunt rotalele care le-am vazut pe stoc pana acuma. Poate m-am exprimat greist cand am zis ca orice rotala...trebuia "orice rotala care este pe stoc" . Uite ca nu stiam de treaba cu Mall-ul...o sa dau o raita pe acolo. Da ma duc cu lista de pe acvariu.ro in mana...ca o iau de referinta pe asta ...
[Email] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Am o mare dezamagire cand citesc cele scrise de unii de mai sus
Personal , am o mare pasiune pentru acvariile plantate si credeam ca din cei multi care sunt pe forum si care sunt pasionati de plante , vor sari pe oferta lui G.G de in 24 de ore nu va ramane nimic din ea
Ca plantele nu vor avea timp sa ajunga in magazine ,ca vorba aia nu stiu aia mai multe (sau unii) din ei decat unii dintre noi
Si ca asa vom putea avea un acvariu zic eu frumos plantat in casa
Ca vorba aia acum avem si niscai soluri cat de cat bune si nu ne putem plange si de fertilizanti destul de buni ,numai pasiunea sa existe
Dar am ajuns la concluzia ,ca avea un acvariu tine , printre altele si de simtul estetic care se cultiva si de civilizatia unei natii
Stiu ca unii i-mi vor umple frigiderul de carne cu cele ce am spus dar asa este in viata
Daca esti un acvarist incepator si vrei sa ai un acvariu frumusel poti lua cateva plante zic eu cu 50 -70 RON si ai un acvariu cu plante zic eu si frumoase si sa arate bine dar..........
Traim in Romania si asta este ?

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Vanzari
Go to: