Poti sa-i zici cum vrei, indiferent de sex, ca oricum pe pisica o doare la bascheti... Pe-al meu il cheama Fitz, da' fii-mea-i zice Dorin si/sau Mishi. Ei bine, pisicu' reactioneaza la toate aceste apelative.
Am vazut ca sunt multi acvaristi cu pisici.
Si eu am o pisica, doar ca nu o tin in casa. O mai aduc din cand in cand in casa, dar nu sta permanent.
Am o casuta de scule in spatele casei, si i-am facut acolo culcus, are si usita de pisici montata.
I-am prezentat si acvariul cu pesti, dar s-a aratat total dezinteresata.
Guralivi si stricatori (au terminat o musama, au la activ cateva obiecte din sticla... înmultite), fac mizerie de numa numa... i-a ales fiica-mea dupa "chipul si asemanarea" ei E bine totusi ca nu vin calare peste noi, sa ni se bage in farfurie. Mentin distanta
Initial a vrut caine. Am spus un nu categoric. Apoi ca... iepure. Negativ! Si i-am propus papagali. I-a suras ideea, gata, hai sa luam papagali. Nu stiam nimic despre rase, crestere etc. Zic eu... Mai tata, stai ase ca nu-i ase. Sa ne documentam mai intai pe net, vedem conditiile necesare, temperament alea alea. si luam saptamana viitoare si papagali.
Au fost foarte receptive (si ea si nevasta-mea) la propunerea mea, astfel incat in urmatoarea jumatate de ora eram toti trei in Animax Si-a ales acesti doi agapici si am plecat inapoi acasa incarcati ca pomul de Craciun. Colivie, mancare, jucarii, os de sepie si inca altele. Aici, am avut noroc, deorece s-a dovedit ulterior ca tanarul acela de la Animax care era la pasaroi, a stiut ce zice. Si ne-a mai spus ca sa avem grija ca sunt maestri in evadari. E pe naiba, maestri. Mda... a doua zi (prima probabil a fost de acomodare) zburau prin casa. Dadusera la o parte hranitorul extern si fal fal. Cica trebuia sa-i tinem vreo luna in colivie sa se acomodeze, chestii trestii. Si uite cum de ziua lui fiica-mea alergam ca tembelii sa prindem papagalii.
A treia zi au evadat iar ca le-am uitat usa deschisa. iar i-am alergat. A patra zi, au iesit prin locasul tavitei de facut curat cat timp eram la baie sa o spal. Ei bine... nu i-am mai alergat. Am zis sa-i ia naiba, sa faca ce vor. In vreo doua ore, au intrat singuri!!! Tulai mama!! Acum, nu avem treaba cu ei. Le dam drumu si intra ei cand au chef.
EDIT: Moama ce criminal este sa trec de la scrisul cu diacritice la cel fara. Asa ca rogu-va iertati-mi eventualele scapari
This message was edited 1 time. Last update was at 05/05/2017 14:04:49
Intre timp, laptele de la Royal isi face toata treaba. Pisoiul s-a reglat la stomac chiar de a doua zi de la administrare. Bine... ca sa faca toate cele trebuie gadilat sub coada Prinde forta pe zi ce trece. Miauna de numa numa si incepe sa se prinda gagiul ca somnul nu etse chiar totul
Inca nu am facut ochisori dar suntem in asteptarea acestui miracol.
In rest... toate bune.
This message was edited 1 time. Last update was at 08/05/2017 23:01:53
Ha?? Amarat?? El?? El care stie doar caca, papa si somnic? Habar nu are de o rata la banca, de mers la serviciu, de "batman sa iei paine" si tot el este cel amarat??
McLovin wrote:Vaaai, scumpete mica! Sa va traiasca!
Ha?? Amarat?? El?? El care stie doar caca, papa si somnic? Habar nu are de o rata la banca, de mers la serviciu, de "batman sa iei paine" si tot el este cel amarat??
Eu pentru piine si alte alea primesc lista, scrisa citet, care contine : denumirea produsului, continut (daca e cazul), cantitate. De ex. smintina, 20%, o cutie.
This message was edited 1 time. Last update was at 14/05/2017 16:05:25
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Nea' Silviule, se pare ca tu mai ai scapare. Eu nu. La mine nu mai este nevoie de detalii de genul acesta. Deja sunt "dresat" la maxim ce, cand, cat, de unde, cum etc trebuie sa cumpar
Rundas wrote:Nea' Silviule, se pare ca tu mai ai scapare. Eu nu. La mine nu mai este nevoie de detalii de genul acesta. Deja sunt "dresat" la maxim ce, cand, cat, de unde, cum etc trebuie sa cumpar
Sa stii ca poate asa, dresat, e mai bine : nu mai pui intrebari, nu mai ai indoieli, nu te mai chinuie teme existentialiste, ... faci treaba si apoi esti liber!
Liv wrote:Bravo. A facut ochisori, maninca cit poate si e activ. Sa va traiasca.
Multam, asa sa fie!
Inca nu are pciorusele dezvoltate si cum are ditamai burtihanul este asa haios cum merge cu picioarele din spate
Nu-l mai lasa sa mearga pe parchet. Parchetul este alunecos si, daca petrece mult timp pe el, va dezvolta deformatii ale membrelor.
Pune-l pe un covoras sau pe o mocheta, pe ceva pe care poate pasi fara sa faca efortul de a-si "aduna" membrele in pozitia lor naturala.
Nu uita ca, chiar daca ii dai substituient de lapte premium, tot alaptare artificiala este. Acum el isi formeaza sistemul locomotor si are
nevoie de conditii naturale pentru o dezvoltare optima.