Din motive obiective (temperaturile ridicate din timpul noptii - 9 grade la Timisoara azinoapte), amanam putin expedierea coletului.
Multumesc pentru intelegere.
Am trimis astazi un colet, maine dimineata va ajunge la Danezu
Am trimis 6x100g Artemia si 5x100g Mysis shrimp pentru @melcu, va rog sa nu considerati ca fac teste pe el din cauza ca-i iepurele cap de mort (desi asa pare )
Am preferat, fiind prima expeditie, el find departe, si dorind sa ma aprecieze in continuare, sa nu fac teste pa adevartul Batman, mi-e si frica de lanterne....
Va multumesc pentru intelegere, in functie de cum decurge transportul asta....gandim spre viitor.
Am trimis astazi un colet, maine dimineata va ajunge la Danezu
Am trimis 6x100g Artemia si 5x100g Mysis shrimp pentru @melcu, va rog sa nu considerati ca fac teste pe el din cauza ca-i iepurele cap de mort (desi asa pare )
Am preferat, fiind prima expeditie, el find departe, si dorind sa ma aprecieze in continuare, sa nu fac teste pa adevartul Batman, mi-e si frica de lanterne....
Va multumesc pentru intelegere, in functie de cum decurge transportul asta....gandim spre viitor.
Salutare,
A sosit mancarea Ma puteti gasi de luni pana vineri pe Barbu Vacarescu intre orele 09-18, tel: 0736353135
Da, dupa cate se pare cutiile termice-si fac treaba bine, coletul a ajuns in siguranta, congelaturile fiind intacte calitativ.
Dl. @melcu este rugat sa-si ridice haleala (6x100g Artemia + 5x100g Mysis).
Idem Dl. @Marti (1x100g Artemia)
Saptamana viitoare trebuie sa intre in stoc icre de homar, va tin la curent.
Nu te-am uitat Pavelescule dar tu nici acasa nu esti si nu aveam la 500g pe gustul lu` matale Saptamana viitoare esti ca si rezolvat, vine marfa Ce faci, vi la o bere cand te intorci acasa ?
This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2016 16:47:55
Shubi, trimiti saptamana viitoare icrele de lobster, tot la Danezu?
Daca Da, si nu e o problema, il rog pe Danezu sa-mi tina blisteru asta cu artemia pana saptamana viitoare si cand ajung si icrele sa ma vad cu el sa le iau pe amandoua odata.
Danezu, ce zici? Daca e incurcata treaba, pot luni sa dau o fuga pana la tine.
Marti wrote:Shubi, trimiti saptamana viitoare icrele de lobster, tot la Danezu?
Daca Da, si nu e o problema, il rog pe Danezu sa-mi tina blisteru asta cu artemia pana saptamana viitoare si cand ajung si icrele sa ma vad cu el sa le iau pe amandoua odata.
Danezu, ce zici? Daca e incurcata treaba, pot luni sa dau o fuga pana la tine.
Multumesc!
le tin, nu e bai...sambata vine iar ceva de la Shubi