[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jurnal nano 11 litri  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Norocosule.Sa creasca mari si frumosi. Mimoza ce mai face, isi revine?
[ICQ]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc . Cu mimoza e greu, i-a cazut un firicel de radacina si isi cam pierde din culoare. Nu mai sta la suprafata, e semi-scufundata, insa am asezat-o pe filtru si sta mai aproape de suprafata. Nu gasesc absolut nimic de citit despre ea, un singur articol este pe net in care spune ca ii trebuie multa lumina si creste greu. Astept sa vad cum evolueaza. Sper sa fie ok .

Mimoza :

image image

Intrebare : cum as putea sa prin din nou mossul pe cioata? Partea de jos sta aiurea tare, il mai apas eu pe lemn sperand ca se prinde dar pana acum nici un rezultat.

Cine stie ce soi de moss e asta? L-am luat din piata, nenea mi-a zis ce soi e dar numa el a inteles ce a spus, era o galagie.. Ce am inteles e ca nu-i flame moss.
image

This message was edited 1 time. Last update was at 30/04/2015 10:03:52

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Leaga moss-ul cu fir de pescuit.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutari! Sesiunea este aproape gata si mai prin si eu cate o gura de aer . Am facut acvariul prietenei mele si cand va fi ceva mai mult timp o sa il postez pe forum. Pana atunci, in timpul mentenantei la acest acvariu am observat ceva "dubios". Buturuga este putin moale, lucru care ma ingrijoreaza. Este nevoie de un "reset"/schimbat radacina? Are aprox. 2 ani si jumatate. In rest plantele sunt ok.

Starea acvariului :
image

Am fost ieri in piata si nu m-am putut abtine, am mai luat un anubias. Nu stiu unde il pun totusi Poate ma ajutati sa il identific
image

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

E frumusel micutul
Lemnul era verde cand l-ai pus in acvariu? Daca poti, scoate-l si curata ce e moale.
Anubiasul eu as incerca sa-l leg cumva de filtru, sa mai acopar din el.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Lemnul era uscat cand l-am bagat in acvariu. Problema este ca e moale pe interior/mijloc.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/06/2015 12:59:40

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: