[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help..help.....  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
geani
Membru de baza

IP:

Eu dupa galbenus dadeam microworm, cei mai usor de crescut, inmultit.......
[Email]
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc de sfaturi..astazi le-am dat galbenus foarte bine diluat in apa foarte putin cu o scobitoare..
imi este greu sa ii vad mancand avand in vedere ca e acvariul mare si ei sunt doar 3....
in principiu mia traiesc si parca incep sa se innegreasca ...nu se mai vad doar ochii negri...se vede si spre codita negru...
o sa mai dau update ..am citit si despre nobil fuid cica nu e asa de bun..sunt un pic debusolata...
geani
Membru de baza

IP:

Doar 3 ?? De ce doar 3 ?? Nu au fost icre ? Le-au mancat ?? Au murit, icrele ?? Nu au eclozat ? Betta fac destul de multe icre, chiar si la prima depunere , eu zic cel putin 100 de icre...din 100 de icre daca ajung la maturitate 50 eu zic ca este un succes...astia 3 daca orind o saptamana este o "minune".
Daca sunt doar 3 eu zic sa ii folosesti pt a deprinde etapele de inceput si peste doua saptamani sa pui adultii la depus ....ca sa rezulte mai multi pui....
Acvariul cat de mare este ??
Trece-ti locatia poate este cineva din zona ta care iti poate da niste microworms....

This message was edited 1 time. Last update was at 09/03/2015 21:38:16

[Email]
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna..
Este si vina mea..ca au iesit asa putini.. am scos femela prea repede..dupa o ora so un pic ca mi sa parut ca papa icre... plus masculul e la prima lui inmultire...si saracul a obosit a trebuit sa il scot exact cand au eclozat puii.. statea lesinat pe fundul acvariului..apa a fost cam la 14 cm si se pare ca e cam mult..chiar daca am mai scos pana la 12... acvariu are 11litri stiu e cam mic..dar nu intentionez neaparat sa devin crescator.. imi pare rau ca nu pot sa pun iarasi perechea la reprodus ....acvariul mare e populat e 3-4 ochi miscatori si nu as vrea sa imi bat joc.. chiar imi iubesc pestisorii
Si da e o minune ca inca traiesc avand in vedere ca am scos masculul fix cand au eclozat si nu au avut parte de nici un ajutor
Sincer celelalte icre nu stiu unde sunt.. ca nici pe fundul acvariului nu le-am vazut si nici pui morti pe fund nu am gasit...poate Ie-a mancat masculul nu stiu. .
Acum am 2 femele gata de depus au inceput sa faca singure cuib...la fel si masculul pe care il tin momentan separat ..si-a luat bataie din pacate....
Scuze de eventuale greseli scriu de pe telefon..

This message was edited 2 times. Last update was at 10/03/2015 09:17:51

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: