[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

edygilet74 wrote:Ok,merci de sfat,chiar nu stiam ce sa le dau de mancare la pui,eu am citit ca trebuie galbenus de ou fiert tare in primele zile.

Si asa, dar cel mai bine ii hranesti cu artemia (asa am facut eu).

My nano reef

[Email]
geani
Membru de baza

IP:

pestii dungati sunt tetrazona, nu sunt compatibili cu scalarii, beta.....o sa ii ciupeasca de aripioare.
crapii donati erau de fapt carasi cometa.
eu as scapa de castel, scoica.
prima hrana pt puii de beta galbenus de ou fiert tare, abia dupa 2-4 zile de la prima hranire poti incepa sa le dai microworms sau artemia (dar in mod alternativ , o masa galbenus, o masa viermi)
viermii micro sunt mai usor de intretinut decat artemia, sunt mai ieftini, se intretin mai usor.
bine ai venit si mult noroc.
[Email]
edygilet74
Member

IP:

Multumesc pentru sfaturi,stiu ca nu da bine cu castelul si cu scoica dar fica mea are 4 ani,acvariul este facut pentru ea.
Tipul de la petshop m-a asigurat ca pesti sunt compatibili (acum imi dau seama ca se pricepe si el la fel de bine ca si mine).

Femela beta a terminat de depus icrele iar masculul a devenit foarte agresiv cu ea,asa ca am scos-o si am pus-o inapoi in bazinul mare.
geani
Membru de baza

IP:

tipul de la petshop a vrut doar sa isi vanda marfa.
daca asa ii place fetitei atunci lasa-l asa. bafta cu puii.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/05/2014 22:32:53

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

edygilet74 wrote:Multumesc pentru sfaturi,stiu ca nu da bine cu castelul si cu scoica dar fica mea are 4 ani,acvariul este facut pentru ea.
Tipul de la petshop m-a asigurat ca pesti sunt compatibili (acum imi dau seama ca se pricepe si el la fel de bine ca si mine).

Femela beta a terminat de depus icrele iar masculul a devenit foarte agresiv cu ea,asa ca am scos-o si am pus-o inapoi in bazinul mare.

Masculul a devenit agresiv deoarece la betta mai mult masculi se ocupa de aerarea icrelor.

My nano reef

[Email]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

e bine ca apa in care ai betta la depunere sa nu depaseasca 10-maxim 15 cm( 15 e cam mult). Betta munceste foarte mult sa duca icrele in cuib. La un moment dat va obosi. Daca o sa ai noroc sa iti iasa pui, acestia in timp vor obosi sa se ridice la suprafata sa respire si vor ceda. E bine ca prinzi experienta cu ceea ce faci, dar trebuie sa le creezi conditiile necesare daca vrei sa ai pui, si nu in ultimul rand pui sanatosi. Spectacolul depunerii la betta e foarte frumos! Uite ai aici https://www.youtube.com/watch?v=QNQUQE3vBa4 2-3 filmulete cu pui betta de 3 zile. Bafta mai departe!

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: