[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
comportament ciudat?? Guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca tu tii cu un bolborositor 1000 de pesti in 2 galeti cu apa si zici ca nu ai nici o problema cu oxigenarea, problema ta .Nu m-am referit ca ar fi ceva defect la aparatura ta,m-am referit ca nu face fata.Eu am tinut la guppy odata un bolborositor ca mi se stricase un filtru,si la 10 guppy in 50litri nu am fost deloc multumit!Aveam mereu probleme,incepusera sa si moara din ei.Dupa am remontat filtrul un ressun si totul a fost ok,pana s-a stricat iar .Si inca un detaliuaca vrei sa ciclezi acvariul cu asa multi pesti in el,nu ai nici o sansa!Vei ramane cam cu jumatate cel mult!As recomanda sa scapi de ei cumva si sa ramai cam cu un sfert daca vrei sa se recicleze acvariul,mai pune o pompa de oxigen sau cumpara un filtru aerator mai puternic,si mai cumpara niste bacterii bune de la petshop.Bafta si sarbatori fericite!
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca vrei vivipari pune in special multa Cabomba, si alte plante in genul ei ( te ajuta daca vrei sa reproduci guppy, au pui unde sa se ascunda, asa am facut eu mai demult si am avut pe langa parinti si alte perechi, pui se ascundeau si nu pateau nimic, dupa cum a spus si Avansatul renunta la plastice ca nu dau bine.
Pune doar pietris cu o granulatie de 3-5 mm si fa un strat de vreo 3-4 cm.
Nu pune multi pesti de la inceput, daca vrei sa reproduci vivipari pune cel mult 3 perechi, ca altfel te vei umple de vivipari.
La inceput pune in apa acvariului niste Jbl Clearol si alte substante de ciclare a apei.
Succes!

My nano reef

[Email]
longjohnd2
Junior member

IP:

adiacvaristu60 wrote:Daca tu tii cu un bolborositor 1000 de pesti in 2 galeti cu apa si zici ca nu ai nici o problema cu oxigenarea, problema ta .Nu m-am referit ca ar fi ceva defect la aparatura ta,m-am referit ca nu face fata.Eu am tinut la guppy odata un bolborositor ca mi se stricase un filtru,si la 10 guppy in 50litri nu am fost deloc multumit!Aveam mereu probleme,incepusera sa si moara din ei.Dupa am remontat filtrul un ressun si totul a fost ok,pana s-a stricat iar .Si inca un detaliuaca vrei sa ciclezi acvariul cu asa multi pesti in el,nu ai nici o sansa!Vei ramane cam cu jumatate cel mult!As recomanda sa scapi de ei cumva si sa ramai cam cu un sfert daca vrei sa se recicleze acvariul,mai pune o pompa de oxigen sau cumpara un filtru aerator mai puternic,si mai cumpara niste bacterii bune de la petshop.Bafta si sarbatori fericite!

Asa sa revin cu invntaru de echipamente exista un Biobox 2 complet functional in pus de asta am bagat si o pompa de aer nu un bolborositor.

De fapt intrebarea mea era despre substrat si m-am lamurit suficient multumesc foarte mult

AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Stiu,dar la mine ai comentat la raspunsul cu"de ce sta deasupra guppy".Nu trebuie sa te superi pe mine acum,am vrut sa iti arat ca ai foarte multi pesti.La un moment dat poti sa pui 100000 de aparate,filtre eiheim si restul,dar daca ai foarte multi pesti in acvariu,iar numarul acestora este enorm,se intampla ca si la pet,unde ii tin in 100 litri cate 100 vivipari si oxigenul devine un gaz rar .Tine cont ca unui guppy ii trebuie 5 litri de apa macar.Stiu din experienta personala ca daca nu respecti acesti 5 litri,nu mai cresc suficient!Ca sa iti zic eu cum sta treaba la substrat,amesteca cativa pumni de nisip cu pietris.Daca stai la curte sau ai de unde sa iei din natura,il fierbi,speli si va da la fel de bine ca si acela de la magazin,dar arata foarte natural.Iti trebuie cam cat sa faci un strat in spatele acvariului de 4-5 cm max,iar in fata cam 2-3 aproximativ.Nu te supara pe mine,dar nu eu sunt vinovatul ca pestii stau deasupra cand sunt prea multi!Daca gresec rog pe cineva sa ma puna la punct!

This message was edited 1 time. Last update was at 21/04/2014 19:33:17

longjohnd2
Junior member

IP:

dupa cum am promis revin cu poze.

multumesc de sfaturi

am rezolvat intro mare masura problema.

bineinteles ca acvariul e incontinuare suprapopulat
[Thumb - DSC_0201.jpg]

cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

dupa cum arata femele de xipho esti pe cale sate suprapopulezi si mai tare

mai doneaza sau vinde din pesti

pestisoru meu de aur
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Exact cum ii spuneam si eu,prea multi pesti !Daca nu ai cui sa ii dai din pesti poti sa bagi un peste cu tentative de rapitor ca sa ii mentii la un numar rezonabil.Acest peste va manca puii in exces !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: