Stiu,dar la mine ai comentat la raspunsul cu"de ce sta deasupra guppy".Nu trebuie sa te superi pe mine acum,am vrut sa iti arat ca ai foarte multi pesti.La un moment dat poti sa pui 100000 de aparate,filtre eiheim si restul,dar daca ai foarte multi pesti in acvariu,iar numarul acestora este enorm,se intampla ca si la pet,unde ii tin in 100 litri cate 100 vivipari si oxigenul devine un gaz rar

.Tine cont ca unui guppy ii trebuie 5 litri de apa macar.Stiu din experienta personala ca daca nu respecti acesti 5 litri,nu mai cresc suficient!Ca sa iti zic eu cum sta treaba la substrat,amesteca cativa pumni de nisip cu pietris.Daca stai la curte sau ai de unde sa iei din natura,il fierbi,speli si va da la fel de bine ca si acela de la magazin,dar arata foarte natural.Iti trebuie cam cat sa faci un strat in spatele acvariului de 4-5 cm max,iar in fata cam 2-3 aproximativ.Nu te supara pe mine,dar nu eu sunt vinovatul ca pestii stau deasupra cand sunt prea multi!Daca gresec rog pe cineva sa ma puna la punct!