Nu cred ca mai astepti epitete ca si "frumos", "deosebit", etc. Ne-ai convins Nu astepta epitetele, suntem aici, admiram si multumim
This message was edited 1 time. Last update was at 11/01/2014 19:06:24
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Lucian, nu cersesc comentarii. Daca vrea cineva sa posteze, poate sa o faca, nu-i taie nimeni mana (banuiesc).
Fiecare e binevenit sa scrie, critici, aprecieri, idei, nelamuriri, eu unul sunt deschis.
Crevetii astia pot spune ca au beneficiat (si inca mai beneficiaza) de ceva poze de calitate, din pacate in perioada in care am avut RCS si Green shrimp ma chinuiam sa pozez cu telefonul (2mp) si rezultatele au fost...
Nu am scris in sensul pe care l-ai intrepretat tu , ci chiar iti admir realizarile si fotografiile din umbra
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Am eu ceva de "criticat"... Le faci vreo aditie de minerale de ai cochiliile melcilor asa frumoase? Eu am ph 7,8 -- 8, kh 8 si gh 10, crevetii naparlesc fara probleme, insa melcii melanoides par a avea carente de calciu...vreo sugestie?
In rest...nici nu am cuvinte sa mai laud ceea ce faci...Bravo...
Cricky, daca arunci un ochi mai atent la Melanoides din acest nano, o sa vezi ca sunt unii si cu probleme (atentie la varful conului - coada).
Pana sa apara in peisaj crevetii Snow White, nu am adaugat minerale si nu recomand acest lucru. Orice supliment pe care il putem oferi acestor vietati, e bine venit.
Acum, dupa schimbul de apa saptamanal (30%), adaug un varf de lingurita de Sirakura White Mineral Powder si doza recomandata de conditioner (Aquili).
Crevetii Snow White s-au dezvoltat destul de frumos de cand i-am primit si pana acum, sper pana in primavara sa vad si primii pui.
Referitor la parametrii apei, nu am mai facut teste de mult, dar in mare PH-ul este undeva la 7,5 sau peste si KH-ul 10 sau chiar peste. Nu folosesc decat apa de la retea.
koala, imi plac la nebunie. Sunt cam limitat cu spatiul, stand la bloc, altfel pana acum aveam un mini rastel.
Am deja acvariul mare, cele doua nano-uri de langa el plus inca doua aquael-uri de 50L. Fiecare acvariu are crevetii lui, fiecare cu frumusetea lui.
This message was edited 1 time. Last update was at 31/01/2014 13:50:57
Si asa a aparut prima femela de Snow White shrimp cu oua.
Incerc sa-i ajut cat pot de mult sa se simta ca acasa in Wild Roots.
O sa continui sa adaug saruri la fiecare schimb de apa si conditionerul in doza recomandata, sa fiu sigur ca nu am probleme.
Am diversificat mult hrana si parca si crevetii sunt mai fericiti.