Dupa gustul meu ca pietre as fi pus niste roca vulcanica . Cred ca ar fi aratat mai bine . Ceva cryptocorine la baza crengii ar fi de ajuns mai ales ca nu va vi un setup pe termen lung.
Multumesc Stefanp de sfaturi asa am sa fac.
Donpisote de ce tragi concluzia ca nu va fi un setup pe termen lung?? Crezi ca se crapa acvariul Aveam ceva roci vulcanice ina mi sa parut ca nu se prea potrivesc in peisaj. Pietrele de rau dau o nota de contrast placuta zic eu. Poate asezarea lasa de dorit.
Crezi ca dupa ce o sa iti faci un acvariu de 500 de litri o sa te mai uiti la asta de 60 ? Poate sa faci parte din cei care cinfirma regula.
In ce priveste contrastul eu sunt de parere ca e recomandat sa ai contrast dat de plante nu de pietre . Desigur gusturile nu se discuta . Eu doar am exprimat o parere personala.
Cred ca niste cryptocorine care sa iasa dintre roca vulcanica asezata la baza crengii ar fi dat bine.
Deja am unul de aproape 500 de l, deci confirm regula (nescrisa) Nu cred ca marimea conteza in cazul acvariului SIncer fiecare are farmecul lui.
Oricum consider ca pietrele sunt un "must have" in aranjarea unui acvariu. Am sa vad in timp ce plante mai pot srecura sa nu aglomerez prea tare. Daca se prinde bine Moss-ul as vrea sa ma "joc cu el putin in decorare. NU sunt mare "gradinar" si de aia cautam plane easy.
Am terminat ciclarea si totul e ok. AM 4 Guppy 1 Lineolata cativa melci si vreau sa mai adaug cativa RCS. Cred ca au pe unde se ascunde. Intre timp am adus pentru a fi curatati cei doi Anubiasi din acvariul mare cu americani. Unul a si inflorit .
Ceva opinii ??
This message was edited 1 time. Last update was at 08/04/2013 10:36:33
Acvariul incepe "sa arate"... mie imi place startul!
Sigur ca poti sa-l bagi pe nentoo Oschi acolo... fara probleme, as zice eu! . Mai ales daca te enerveaza guppy aia, bagi astronotusul mai pe seara si-l scoti apoi dimineata .
Multam de sfaturi maestre . Hai ca-l bag repede acu' pana poate sa se mai intoarca in acvariul asta mic .
Io is sigur ca ii plac Guppy sunt niste pestisori asa frumosi I-au placut si Titteya pana la urma
A inceput sa creasca muschiu' sa vezi ce bicepsi am pe crengi Nu prea reusesc sa fac poze clare la RCS. Probabil pe langa decor sunt asa de mici ca nu ii baga focusu' in seama De Guppy nu mai zic. Astia daca nu le dau ca lumea cu blitzul in ochi nu prind nimic.
Am pierdut un mascul de Guppy si banui ca a ramas impotmolit printre radacini in spatele pietrelor. De sarit din acvariu nici o sansa ca avea coada evantai si viteza de melc turbat. Probabil il gasesc melcii.