[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu 230L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

acestea sunt calitatile apei de aici ... astept pareri cu privire la aceasta apa pt acvariu
 Filename Qualità acqua 2012 Udine.pdf [Disk] Download
 Description acestea sunt calitatile apei de aici ... astept pareri cu privire la aceasta apa pt acvariu
 Filesize 17 Kbytes
 Downloaded:  525 time(s)

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

noutati....
am vorbit cu cel de la care iau pestii si mi-a zis ca parintii discusi sunt obisnuiti cu fertilizanti lichizi o data pe luna ... dar nu si cu CO2
Voi ce sfaturi imi dati cu privire la puii de discus ce ii iau ... ce ar fi mai bine ... sa ii obisnuiesc cu co2 si fertilizanti lichizi in cantitati mici sau nu?

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

McDrive wrote:noutati....
am vorbit cu cel de la care iau pestii si mi-a zis ca parintii discusi sunt obisnuiti cu fertilizanti lichizi o data pe luna ... dar nu si cu CO2
Voi ce sfaturi imi dati cu privire la puii de discus ce ii iau ... ce ar fi mai bine ... sa ii obisnuiesc cu co2 si fertilizanti lichizi in cantitati mici sau nu?

Nu exista o "obisnuinta" cu CO2-ul. Aditia de CO2 face sa scada pH-ul. Trebuie sa vorbesti cu furnizorul sa vezi ce pH avea apa lui si este bine sa aiba acelasi pH o perioada 9asta poate insemna sa nu faci aditie de CO2 sau din contra...). La inceput, ca sa le scazi stresul, poti in apa de transport si poate si in bazin sa adaugi lichide speciale pentru asta. Cauta in magazinele de profil si sunt destule produse pentru asta. Termina bazinul si fa-i ciclarea iar decizia de a utiliza fertilizanti o iei dupa ce termini operatiile cu adevarat importante si prioritare

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

Lucian wrote:
Nu exista o "obisnuinta" cu CO2-ul. Aditia de CO2 face sa scada pH-ul. Trebuie sa vorbesti cu furnizorul sa vezi ce pH avea apa lui si este bine sa aiba acelasi pH o perioada 9asta poate insemna sa nu faci aditie de CO2 sau din contra...). La inceput, ca sa le scazi stresul, poti in apa de transport si poate si in bazin sa adaugi lichide speciale pentru asta. Cauta in magazinele de profil si sunt destule produse pentru asta. Termina bazinul si fa-i ciclarea iar decizia de a utiliza fertilizanti o iei dupa ce termini operatiile cu adevarat importante si prioritare

aha ...ok ... mersi pt sfaturi cred ca pe sapt viitoare o sa termin bazinul si sa incep cu ciclarea
oricum o sa il intreb de Ph ..

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

Am facut azi un test la apa de la robinet si am urmatoarele valori:

NO3 15
NO2 0
Gh 12
Kh 15
Ph 7.6

testul facut cu sera 5 in 1.

cel de la care iau pestii mi-a zis ca are Ph 7.4

ce ziceti de parametri?si de diferenta de Ph?

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu este absolut nici o problema cu acea diferenta de Ph. Oricum, pestii vor trebui aclimatizati corect si cu rabdare

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
McDrive
Junior member
[Avatar]

IP:

Revin dupa o lunga lipsa...
Am rezolvat-o cu Discusii mei ... si cu celalalt acvariu de comunitate (cel cu podul - l.am refacut ... la cerinta pot pune si foto)
Acum o sa pun o foto la acvariul cu Discusi...cer scuze pt ca nu se vede prea clar (vina telefonului)
Astept parerile voastre ....
[Thumb - 07062013260.jpg]

Pasiunea nu se cumpara!
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Acum parca mai vii de acasa .Primul acvariu mi s-a parut chip urat.Acum parca incepe a arata un colt de natura,Bafta omule si nu te lasa sa mai aduci mici inbunatatiri.Ape limpezi!
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: