[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
.  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

E bine. Acum ne demonstrezi si cam cat te duce capul.
A luat unu' ban recent, poate esti urmatorul norocos. N-ar fi o pierdere prea mare pentru forum.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

chiar doresc sa imi spui cum sterg contul ca tot caut si nu gasesc
[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Cu asta te pot ajuta administratorii. Nu uita sa nu le multumesti dupa

Presimt ca vei ingrosa randurile celor care isi varsa frustrarile pe alte forumuri dupa ce sunt respinsi de aici. Ca am vazut recent "niste cativa".

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

daca un moderator citeste acest post rog am sterge toate posturile de pe acest forum, toate subiectele deschise de mine si toate mesajele, si sa mi se stearga conturile , multumesc acvariu.ro ,mai scapati de impresarii astia.........regret dar ma retrag , de obicei exista o vorba ,nu te pune cu prostu ca te coboara la mintea lui si te bate prin experienta :-j (ptr stefanp)

This message was edited 1 time. Last update was at 04/11/2012 22:48:50

[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

[quote=babanukriss]de obicei exista o vorba ,nu te pune cu prostu ca te coboara la mintea lui si te bate prin experienta :-j (ptr stefanp)[/quote]

Uite aici sunt de acord cu tine, buna vorba. De asta eu am ales sa nu tastez injurii...ce sa fac, nu sunt un smecher natural din spatele tastaturii precum matale.

Mult spor in acvaristica !

LE: Pacat ca ai editat posturile si n-au apucat sa vada colegii cum ai facut ceva in sfaturile lor si cum m-ai injurat pe mine...eh, nu-i nimic, nu trebuie sa fii barbat.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/11/2012 23:02:42

[WWW]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

auzi prietene.....tu m-ai facut nesimtit si porma au urmat replicile mele asa ca las-o balta...
[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Pai daca ai fi avut macar vreo 2 vertebre in coloana aia, lasai mesajele sa vada lumea de ce te-am intrebat daca nu crezi ca esti cam nesimtit.

Ei, una peste alta, important e ca ramanem mai curati.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

E ceva in seara asta. Aia de la Apanova or fi de vina? Iar baga sulfat de aluminiu si prost dispune lumea?

In alta ordine de idei, multi premianti care sunt nemultumiti ca acvariile lor nu-s apreciate.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: