[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Solicit pareri amenajare acvariu Tetra 50 l net  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

salut am luat 2 melci galbeni dar stau tot timpul sus dece?oare

temp la apa e in jur 22 grade, am filtru substrat ,pietris 2 plante ...si cam atata

trebuie sa imi cumpar incalzitor si pestisori

ma poate lamuri cineva
?

pai problema ar fii 1 temperatura ,neavand termometru spui o temperatura aproximativa, 2 daca mecii sunt la maturitate mereu iti vor iesii peste noapte din apa ,deoarece cauta sa depuna ,asta poate sa fie o alta solutie sau este o problema in apa fa niste teste , la mine ,pomaceea si cei de substrat ,chiar si asasini imediat urca pe geam sus de tot in momentul in care sunt probleme in apa , fac teste si rezulta ca apa are probleme ,chiar si temperatura poate fii o problema ,neavand incalzitor temperatura oscileaza , in ceea ce priveste pestii , te sfatuiesc urmatoarele ,care sigur te vor atrage , cel putin ce tin eu in 63 litri :
1- 2 perechi endleri black barr CLasa N (http://www.okazii.ro/pesti/endleri-clasa-n-a45179401) gasesti pe forum si mai ieftin da nu am vrt sa fac reclama)
2- 15-20 rcs (red cherry shrimp,creveti rosii care nu sunt pretentiosi) (http://badmanstropicalfish.com/species-gallery/misc/sinensis.html) pe forum gasesti la 1 leu bucata
3- 2 perechi microrasbora galaxy
4- 6-8 neoni rosi/albastri ( traiesc in bancuri )
5- 2-3 pomaceea
6- 5-10 melci de substrat

acesta este doar un sfat ,nu trebuie neaparat sa te iei dupa mine , succes si o zi buna
[ICQ]
diabolik2s
Junior member

IP:

ce pestisori imi recomandati? am luat si incalzitor e complet filtru intern termometru,incalzitor substrat,pietris si 2 melci)
diabolik2s
Junior member

IP:

cumpar creveti rcs

din tg -jiu

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: