[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Asezare plante  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Si poza de prezentare la 2 luni si jumatate dupa setare
[Thumb - 5.JPG]

mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Am mai pus in acvariu 9 rasbora ,4 micro rasbora galaxy si creveti red chery .
dan1977
Junior member

IP:

Superb!!! Bravo marius!!Mie imi place cromatica si faptul ca ai plante sanatoase si un acvariu foarte ingrijit! Inca odata felicitarile mele!
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Marius ,
vazind acuma ca ai postat poze de la primul setup al acavriului si unde a putut sa ajunga, nu pot spune decit FELICITARI

Off topic.
Plec cu aceasi ginduri neagtive (care nu sta in caracterul meu) si sunt de acord cu distinsii mei colegi referitor la userul @buro, de cind este pe acest forum numai adresari de limbaj neadecvate si parca nimic optimis cu privire la o sugestie buna ori un compliment pentru alti colegi de gen,, Bravo,imi place cum a iesit, asta da acvariu etc,,
Nimeni nu contesta experienta lui @buro in ala acvaristicii buna ori ba,nu vazusem la prezentarea lui ceva deosebit incit sa ne fura privirile, dar cred ca e de ajuns, speram cu ocazia Sarbatorilor se va conforma si el regulamentelor casei si va avea o gindire mai analitica si va fi bun muncitor in echipa

On topic

Felicitari din nou Marius si Sarbatori Fericite

fostul user ozy
[WWW]
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc de aprecieri si va urez Sarbatori Fericite si cat mai multe realizari .

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: