[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

1. eu le-as fi facut toate odata...peste siliconul deja cat de cat maturat, nu stiu cata priza mai face cel proaspat...
2. lipituri interioare cred ca stiu la ce te referi, dar cele exterioare sunt o necunoascuta pentru mine

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Lipiturile exterioare se dau pe dunga unde se imbina cele 2 geamuri.Eu asa fac pentru mai multa siguranta .
Siliconul acesta se usuca cam 2 mm in 15 min , risti in momentul in care aplici silicon cum aplic eu , sa nu se usuce siliconul de sub geam .Este cam al 4-lea acvariu pe care il fac de marimea aceasta si nu am avut probleme la nici unul dintre ele, sper nici la acesta.
[WWW] [Yahoo!]
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

Perfect! Nu faci nimic gresit, aia e clar, doar ceva in plus...nu stiam ca tu procedezi asa, spor!

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Pentru substrat ce imi recomandati, nu foarte scump si sa se gaseasca in Constanta?
[WWW] [Yahoo!]
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

JBL Aquabasis... Ca raport calitate-pret si eu zic ca se gaseste in CT!

Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Vezi ca au adus cei de la nevertebrate tropica , e mai ieftin ca in brick si zic eu ca si mai bun ca aquabasis

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Am o intrebare, nisipul de rau este bun pentru substrat?
[WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu nisip, ca se colmateaza. Daca vrei sa folosesti un substrat inert chimic si necalcaros, orienteaza-te catre pietrisul cu granulatie de 2-3 mm. Mai mare iarasi nu-i bun, ca aduna mizeria.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Am si eu o intrebare, poate stupida, insa vreau sa elimin dubiile.Pitricelele dupa plaja le pot folosi ca substrat?(stau la cateva sute de metri de mare)
[WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Daca nu sunt calcaroase, pot fi folosite, dar depinde de cat sunt de mari. Ca substrat, nu cred ca ai pietre asa de mici pe acolo. Poate cateva mai mari pentru decor.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Gasesti in magazinele de specialitate substraturi speciale pentru acvarii care sunt 'safe'din toate punctele de vedere.
Iti recomand sa le foloseti in locul improvizatiilor.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: