[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bazin pastravi.  XML
Forum Index » Terariu si pond
Author Message
clopotel
Member
[Avatar]

IP:

Am dat din intamplare peste acest post.
As dori sa va mai aduc vesti noi despre bazin, si "locatarii" lui.
Izvorul, mai ales acum in timpul acestei secete aproape ca a secat, insa pompa de apa am bagat-o in fantana, si scote 21-22h/24h apa in bazin cu un debit aproximativ de 850 l/h.
Pastravii sunt in jur de 60 la numar, deoarece cam 10 au murit, in 2 randuri din cauze necunoscute, cineva mi-a spus ca e pozibil din cauza unor ploi acide, insa nu am avut nici un alt incident neplacut.
acum o luna, cand au murit 4 dintre pastravi(al doilea incident) am cantarit unul mediu si avea in jur de 185 g.
Deci cel mai mare care este acum in bazin are lejer peste 150 de grame.
Bazinul, din toamna anului trecut are ca un fel de mini-gard facut din lemn si cu plasa(din aceea cum se pune la rigips) de jur imprejur, pe care(gard) pun un capac tot acoperit cu plasa.
Curatarea o facem cu un furtun, cu care tragem toate resturile de pe fundul bazinului, cam odata la doua zile, scotand cam jumatate din apa din bazin de 2 ori.

Pe parcurs voi incerca pe cat posibil sa va tin la curent cu noi informatii despre bazin.

Cum spuneam si in reply-urile anterioare, astept orice pareri, sugestii sau critici.

Multumesc!

Acvariul meu: http://www.youtube.com/watch?v=-6uIRAqQ1xE

[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Terariu si pond
Go to: